K.k nin altin kizlari, her telden sohbet icin buraya :)

dilay valla kara batak gibisin bi gorunup bi kayboluyosun kaydirigubbakcemile3

Napimm canım sıkılıyooo :nazar:
Sende bazen beni görmüyon bilem hoşgeldin bilem demiyonnn:dilcikar:
Bide yorgunumm ayy bayılazammkaydirigubbakcemile3

ben varım hemşooo dün gece cevap yazamadım kusura bakma aşkım burdaydıı :asigim: az önce yolcu ettim ama senağlama

herkese iyi akamlar
geçenlerde yazmıştım sınava giricem diye dualarınızı istemiştim
sınawım çok iyi geçti
artık sonuç sıralamada
çok teşekkr ederm herkese güzel dilekleri için
iyi ki varsınız :enbuyukkk:

ben varım hemşooo dün gece cevap yazamadım kusura bakma aşkım burdaydıı :asigim: az önce yolcu ettim ama senağlama
oyy kiyamammm ben hemsomaaa catladim meraktan kiz neler oldu :uhm:
herkese iyi akamlar
geçenlerde yazmıştım sınava giricem diye dualarınızı istemiştim
sınawım çok iyi geçti
artık sonuç sıralamada
çok teşekkr ederm herkese güzel dilekleri için
iyi ki varsınız :enbuyukkk:
canim insallah senin icin hayirli olan ne ise sonuc o olur cok sevindim sinavinin iyi gecmesine hadi gecmis olsun
buarada buluşma fotolarına baktım acaip güzel benim hemşom yaaaaa :nazar: :nazar:

canimmm okadar eglendikki bulusmada iltifatin icin cok sagol peki ben nezaman gorcem senin nisan fotolarini :jeyyar:

hemşo stüdyodan almadık daha alınca eklicem profilime benimde 10 günüm süper geçti aşkımla bursada buluştuk yemeğimizi yedik alyanslarımızı aldık alışverişimizi yaptık sonra ailesi geldi aşkıma tuzlu çayını içirdim delikafadulden bi gece kaldılar bizde bütün aile kahvaltı akşam yemeği falan herşey çok güzeldi yaaa düğün tarihim 11 temmuz buarada hihoyyyt
senin istanbul nasıl geçti güzelim anlat çabuk delikafadulden

walla tatlim 9 gunum istanbulda okadar dolu gectiki bir gunde 2 hatta 3 program yaptigimiz bile oldu dusun artik kaydirigubbakcemile
hala donerken arkadaslar alinmis hatta bize zaman ayirmadin die kaydirigubbakcemile5 ama kimseye anlatamiyosunki kisitli zamanla geldigimizi ve gezmek istedigimizi
milletin gonlunu etcez die ordan oraya kosturduk resmen kendimize zaman ayirabildigimiz kisitli anlarin birinde k.k bulusmasina birinde de kocisimle gece nevizadeye gittik :))):içelim:
ama evimi kocisimle basbasa kalmayida cok ozlemisim hani:eek::asigim:

X