K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

evet canım 1,5 yıl oldu ama aşamadık hala bazı şeyleri
Allah sağlık versin huzur versin inşallah zamanla düzelecek herşey inanıyorum ben :Saruboceq:
ama bazı yerlerde sevgimiz bile yetmiyor maalesef :çok üzgünüm:

sabret cnm sabret
erkekler kadınları anlıyoruz derler ama tam bir hödük kıvamındadırlar
sen herşeye pozitif bak bakim o zaman rahatlarsın cnm bende sıkıntı yaşıyorum özellikle evlendikten sonra içlerindekini çıkarıyolar

ben çıktım azdı gene bulantılarım görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allah sağlık versin huzur versin inşallah zamanla düzelecek herşey inanıyorum ben :Saruboceq:

canım gececek bak inan bana bende ne sorunlar yasadım ama atlatacaksın inş dediğim gibi zaman herseyin ilacı allah yardıcan olsun eger cok özle degilse sorun nede kaynaklanıyo:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz önce yazmıstım ama yine yazayım istedim.evet benim cok zor gecti ama simdi cok iyi kocam ya aslında ne kadar tanıyarakta evlensende bazı huylarına alışmak zor geliyo ama alışıyosun 1 sene cok önemli cok büyük hasarlar bırakmadıktan sonra atlatıyosun biz mesele evliliğimizin 1 yıl dönümü bütün hatalarımızı konusup gülmüştük ve anladıkki aslında birbirimizi co sevdigimiz için hata kabul edemiyoduk benim bütün evlilere tavsiyem içinizdeki sevgiye sahip cıkın gelmek gitmekten daha zor olsun gitmek o kadar kolay olmasın

sabret cnm sabret
sen herşeye pozitif bak bakim o zaman rahatlarsın cnm bende sıkıntı yaşıyorum özellikle evlendikten sonra içlerindekini çıkarıyolar

evet aynen dediğin gibi evlendikten sonra içindeki canavar çıkıyo ortaya :gitme:

dikkat et kendine ve miniğine a.s.

sabrediceksin canım.
her evlilikte oluyo olmuyo değil.
konuyu pek bilmiyorum ama allah sabır versin.

canım gececek bak inan bana bende ne sorunlar yasadım ama atlatacaksın inş dediğim gibi zaman herseyin ilacı allah yardıcan olsun eger cok özle degilse sorun nede kaynaklanıyo:teselli:

pasaklı bende 1.5 senelik evliyim canımŞeniz

sabrediceksin canım.
her evlilikte oluyo olmuyo değil.
konuyu pek bilmiyorum ama allah sabır versin.

bizim mantıklarımız farklı
en basiti bana normal gelen bişi ona normal gelmiyo
ailelerimiz çok çok farklı ben bunu sorun etmemiştim anlaşıyoruz diye ama çok etkiliyormuş evliliği
sonuçta eşimde farklı bi kültürle yetiştirilmiş bende
o yüzden çok fazla tartışma ve anlaşmazlık, uyuşmazlık yaşıyoruz
sorun oluyor aramızda :çok üzgünüm:

:kedi::kedi::kedi:he size getirdim:kedi::kedi:
çiçek gibi güzel hatunlara çiçek getireyim didim:kedi:Şeniz

canım benimŞenizŞeniz

1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su

elma ve limonları 4 eşit parçaya bölüp(kabuk ve çekirdekleriyle beraber)içine karabiber,tarçın karanfil eklenir.2 veya 3 litre suda kaynatılır.sonra karşım iyice süzülür ve yemeklerden sonra ılık içilir. denenmiş ve fayda görülmüştür canım benim arkadasım yemeklerini düzenli yiyip sadece ekmegi kestiği halde ayda 4 kilo verdi
osmaniyemmmm bütün malzemeleri topladım sadece tane karabiber kaldı onuda aha şimcik aradım kocike sipariş verdim geliyo :eek:
akşama bunu kaynatıp yemeklerden sonra içmeye başlıyorum yuppiiiiiiiiiii hihoyyyt
hb canım hayırlı olsun topiğin geçmişi okuyordum bende ramazanda aldım 3 kilo napcem pko var bu kilolar hep zarar 57 olmuşum :icecream:
allah canını almasın kadınnnn :mymeka: sen buna fazla kilomu diyin :dilcikar: buraya bize hava atmaya geldin dimi :umursamaz:
şaka biyanada canım 57 :asigim: aaahhhh ah 57 opuyorumnanaktan o hallerimi çok özledim
şimdi hayal gibi geliyo ama belli olmaz belki bende geri o kiloma dönerim :-)Saruboceq: inşallah )
e7669fad1.jpg

divinitym tacın benden bacım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şakkıdı ağnat bakalım dinleyim dengesizliklerini
kızlar tacı kime layık görüyolarsa ona versinler
bakıyım sendemi kalacak geri banamı dönecek kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr ben geldimmm..
yeni yeni toppişimiz hayırlı olsun hepimize inşallahhh....
benim geçen 4 günde içime ökküz kaçtı çok tatlı yedim o yönden diyetim güm güm gümledi...
buhafta çok dikkat ediyorum birazcık vücut suyu atsın önümüzdeki hafta elma diyetine başlıyorumm.....

bugün sabah 1 dl ekmek ve yeşil zaytin yedim 1 bardak çayla
öğlen 2 kepce tavuksuyu çorbası ve salata
akşam meyve yemeyi düşünüyorum..zaten eşim yok istanbulda buakşam hafif bişiler geçiştireceğim inşallahhhhkaydirigubbakcemile5
motive motiveeeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin mopsym
senin engin bilgi deneyimindende faydalanmak isteriz :lepi:
nede olsa içine kaçan öküzü kovalayıp eski kilona dönmeyi bikez olsun becermiştin
yine becerebilirsin kaydirigubbakcemile3
kaygana ne acep CADIARZU
ben kaynana esprisi sanıyodum meğer yicek bişiymiş..nasıl bişi??kilo aldırırmı:kedi:
kaygana tereyağlı yumurtalı çıtır çıtır cokacimcoook bi yemek
genelde sabah kahvaltıda iyi gidiyo
65 kiloya düşüyüm kendimi onunla ödüllendirecem :hooray:
divinity ve çitosum
topikiniz hayırlı olsunnnnn
kilolarınızı çabucak verirsiniz inşopuyorumnanaktan
hoşgeldin nurancım Şeniz
çiçek içinde çok mersiiii a.s.
hehe nurancım hoşgeldin bunlarda bu gaz varken
maşallah fıstık gibin hatun olurlar
zemuszemus oluruk demi delikafadulden
sabret cnm sabret
benim kocik hiçbi zaman hödük olmadı :nazar: :asigim:
ailelerimiz çok çok farklı ben bunu sorun etmemiştim anlaşıyoruz diye ama çok etkiliyormuş evliliği

canım benimŞenizŞeniz

cnm allah yardım etsin çok zor gerçekten :teselli:

allah canını almasın kadınnnn :mymeka: sen buna fazla kilomu diyin :dilcikar: buraya bize hava atmaya geldin dimi :umursamaz:
şaka biyanada canım 57 :asigim: aaahhhh ah 57 opuyorumnanaktan o hallerimi çok özledim
şimdi hayal gibi geliyo ama belli olmaz belki bende geri o kiloma dönerim :-)Saruboceq: inşallah )
kız ne hava atması boyum çok uzun değil ama 160 kilolu değilim ama ipin ucunu koyverince alıyorum oyüzden bir demek lazım buna pko olduğu için şeker den dolayı iştahım var müsaitim yani evlenirken ben 6 sene önce 47 kiloydum

kız ne hava atması boyum çok uzun değil ama 160 kilolu değilim ama ipin ucunu koyverince alıyorum oyüzden bir demek lazım buna pko olduğu için şeker den dolayı iştahım var müsaitim yani evlenirken ben 6 sene önce 47 kiloydum

kaydirigubbakcemile3 kız ben seni 1,65 - 1,70 sanıyodum
pardon canımcım yaa
ver tabiki fazla kilolarını yerimseniben ..beraber verelim yani :lepi:

canım aileler gerçekten önemli.
birbirleriyle olan ilişkileri eşleri çok ilgilendiriyo.
fikir ayrılığı zor. umarım zamanla birbirinizi anlamaya başlarsınız.

varda canım su an sizin su kafadan sildiginiz olayın peşindeyim inşallah bu ay ama ben zaten hem yürüyüş ve yüzmeye gidiyorum yemeklede alakam yok ama pcos hastesı olduğum için kilo aldım

X