ufonun ne zararı varki anlamadım?
biz geçen sene bebek olana kadar ufo ile ısındık.ama ısınamadık desem daha doğru sanırım..berbattı.
odanız büyükse hiç bir işe yaramıyor.
biz yatak odasında henüz bir şey kullanmıyorum ama oturma odamız da biraz büyükce bizim 30m2den daha büyük soba kurduk bebek de olunca haliyle.
Yakacaksın bir güzel sobayı üstüne demliği yerleştirip, birde yanında kestaneleri çiziktirdin mi ohh gel keyfim gel.
En azından insanın kafası rahat oluyor yok fazla mı gelecek ,:uhm: çok soğuktu hava kesin fazla gelecek, bu ay şu kadar yandı şu kadar yanmadı offf yani iyisimi odunun kömürün varsa yakarsın, yoksa donarsın bu kadar basit hemde boşu boşuna ısınmadan para ödememiş olursun.
kaydirigubbakcemile5 ne gzel yazmışsınYakacaksın bir güzel sobayı üstüne demliği yerleştirip, birde yanında kestaneleri çiziktirdin mi ohh gel keyfim gel.
En azından insanın kafası rahat oluyor yok fazla mı gelecek ,:uhm: çok soğuktu hava kesin fazla gelecek, bu ay şu kadar yandı şu kadar yanmadı offf yani iyisimi odunun kömürün varsa yakarsın, yoksa donarsın bu kadar basit hemde boşu boşuna ısınmadan para ödememiş olursun.
az elektrikmi?kafamçokkarıştıufonun nesi sağlık açısından zararlı?biz 3 senedir kullanıyoruz.bir sorun yok.normal elektrikli ısıtıcıdan daha az elektrik harcıyor.
evet biz alırken zaten satıcı en büyüğünü önermişti klima gibi demişti m2 olarak hesaplayın demişti 2300 kodluydu sanırım bizimki.aldık ama hiç memnun kalmadım ben.memnun kalanlarıda hiç anlayamadım zaten kullandıktan sonra.elektirik için ödediğimiz para ayrıydı birde yani..o yüzden önermiyorumufoların boyları var.odanının metrekaresine göre alıyorsun. 8 m2 lik oda için olanı var onlar küçük..daha büyükleri daha büyük odala riçin.belki o yüzden ısınamamışsınızdır ama ne olursa olsun bence sobanın yada doğalgazın yerini tutmaz
aynen öyle biz yazdan aldık kömürümüzü tonunu 400den.2 ton aldık,bir ton kadar da odun..ohh kebap vallahizemuszemusYakacaksın bir güzel sobayı üstüne demliği yerleştirip, birde yanında kestaneleri çiziktirdin mi ohh gel keyfim gel.
aynen öyle yapıyoruz vallahi,süper oluyorkaydirigubbakcemile3
canım inanki kalorifer daha pis.inanki.oh valla ne güzel.Çok özledim soba sıcağını başkaydı soba ya.Pisti misti ama güzeldi sıcacık ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?