Cilt Bakımı Ürünleri JUVENA:isviçreli bilimadamlarının mucizevi ürünü

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

egellliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
26
0
bugün izmir forum bornavadaki DOUGLAS mağazasına girdim tonik almak istediğimi söyledim önce bana ismini hatırlamadığım 210 tl olan bir ürün gösterdiler. bütçeme uygun değil deyince JUVENA markasını önerdiler bende hem tonik hemde temizleme sütünü aldım.

yaşım 25 bu ürünleri araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım. kullananlar ya da en azından adını duyanlar var mı acaba? iyi mi ettim kötü mü bilemedim. yaklaşık 1.5 saattir internette bu markayı araştırıyorum.

ekşi sözlük'te ürünü çok fazla övmüş ve JUVENA:isviçreli bilimadamlarının mucizevi ürünü demişler. inşallah öyledir.:44:

başlığı çok geç açmışım ben yaa
yeni farkettim ama... artık sabahtan itibaren bekliyorum cevaplarınızı lütfen...

anlaşılan kimse JUVENA yı duymamış ya da tüm bayanlar pazar gezmesine gitmiş :))

o kadar para verdim mecbur deneyeeceğim, kullanıp paylaşırım artık buradan sonuçları...

ayrıca l'oreal derma genesis gece ve gündüz kremi ile yüz temizleme jelini aldım HOBI mağazalarından, bu ürünler hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

yaşım 25 bu ürünleri kullanmaya uygun mu bilemedim. satan eleman 20 yaş ve üstü için uygun dedi ama kutunun üstünde penelope cruz resmi var kafam karıştı valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…