Juvederm 3 -Dudak Dolgum

herseydahaiyiolacak

inanmakla başlar her şey....
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
1.587
1.477
198
İlk dudak dolgumu yaptıracağım zaman da çok araştırmıştım, öneri için kadınlar kulübünde gezinmiş kimseden bir şey öğrenememiş kendi başımın çaresine bakmıştım. İlk dolgum 8 ay kadar dayandı ikinci dolgumda bu süre 1,5 yılı buldu. Üçüncü dolgumu yeni yaptırdım malzeme olarak juvederm 3 kullanıldı diğer dolgularımdan farklı olarak bu sefer alt dudağımada bir miktar uygulandı. Doktorumdan memnun kaldım, uygulanan miktardan da tabi :) toplamda alt ve üst dudağıma 1ml uygulandı.
Şimdi dolgusuz, ilk dolgulu hali ve son dolgu hali fotoğraflarını paylaşıyorum. Son dolgum iki seferde yapıldı ve henüz yeni

Eklentiler

• Fotor_145668542443097.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 141
Cok guzel olmus bence bende turkiyeye geldigim zaman dolgu yaptiracagim
Sen nerde yaptirdin canim kac tl odedin istersen ozelden yazabilirsin ... Ve bu dolgu kac ay kalici oluyor ?

Fiyat uygulanan miktara göre değişebiliyor onun için yazmam yanıltıcı olabilir. En az 1 yıl dayanacağını düşünüyorum. Tekrarlanan dolgu işlemlerinde süre uzayabiliyor malum 3. dolgum :)
Özel Efes Kulak Burun Boğaz-İzmir
Op. Dr. Çağhan Baytekin

Ben istanbul kartal'da yaptırdım. shineandgo'da . hatta instagram'da shineandgo yazınca benim dudaklarımda var. bence çok beğenceksiniz ben çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…