Jumbo mu ? tefal mi ?

yesildiyar

Babasının Markvelası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
559
3
Arkadaşlar uzun süredir çelik tencere takımı alacaktım ama cok kararsız oldugumdan bir türlü alamadım en son jumbo ve tefal arasında kararsız kaldım . Kullananlar hangısını önerir tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tefal 10 parça

jumbo 8 parça

kesinlikle jumbo.benim çelik ve teflon tencerelerim jumbo.12 senedir kullanırım çelik tencerelerim pırıl pırıl.verdiğin paraya değer.

kapak kısımları kaba duruyoe mu sizce ?

canım bnde bu takımı almak istiyorum daha doğrusu aldığımla bişeyle değiştrmek istiyorum
bende acaba kapak kısımları kaba mı duruyo diye düşündüm senin gibi..
ama bence farklı ve curiousın dediği gibi modernkaydirigubbakcemile5

neyi değiştircen kız liliiiaklinialirimsmile

sorma çok kararsızım sürekli karar değiştiriyorum
hani solingen çkb takımı almıştım ya altın modeli olduğu için. 1450 lira bayılmıştım
acaba diyorum jumbonun çeyiz kampanyasıyla değiştirsem mi onu
o kampanya 1650 lira ve içinde
çkb takımı
tencere seti
tepsi çay tabağı bilmemnesi işte:sinifsinif:
cezve takımı fln var..
aama önemli husus ben çtl bıçaklarımı yemek takımıma uysun diye sarı almıştım jumbonun bu kampanyasında öle değil.

ay arkadaşlar bu konuya yazdım ama kusura bakmayın sizde bana bi fikir verin ne yapayımeyvahedigeldismile

lilyum cnm bence değiştir yaa çok para vermişssin ben olsam hayatta vermezdim bi çatal bıçağa
değiştir gitsin hem bütçene daha uygun öteki dediğin sarı yaldızı olmayı versin nolcek yani sofradan mı kaçıcak çatal bıçaklarsempatiksalakcinni

ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsin canım ama doğru dedin
hem tencere tepsi işinide aradan çıkartmış olurum diye düşündüm.
yeşildiyarın eklediği bu tencereyi almak istiyorum bende
nasıl? beğendn mi sen?yerimseniben

ama doğrusu bu cnm ne gerek varki misafirlik diye en pahalısını almayaopuyorumnanaktan

siyah olanı diyosan kapaklarının sapı biraz acayip ama kenarları flan hoş al gitsinaklinialirimsmile

Bugun tencereleri almaya diye gittim ama aklım iyice karıştı . jumboyu degılde aryıldızı önerdi model bu

aa neden ki
bence jumboda iyidir aryıldızda
ama aryıldızın fiyatı belki daha uygundur
kaç parça ve ne kadarmş bu yeşildiyar

Aryıldız tencerenin ki
8 parça : 439 tl peşin 380
10 parça : 539 tl peşin 480
Ama ben fiyatına takılmıyorum jumboda 430 olur dedıler . ama aryıldız türk malı yerli üretim falan daha iyi dedi . Bende cok kararsız kaldım

bence jumbo al. tefal de teflonda iyi bence. ikisi ayrı. ben çeliğimi jumbodan teflonumu tefalden aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…