Tşkler kızlar hepinize yorumlarınız içinn... Bende alayım diyorum en iyisi olsun bi defa alınacak bide şimdi imkanım var ileride belki olmaz....
benimde babam anneme yıllar önce jumbonun setini almış.yıllardır kullanıyoruz çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim.
bende bütün mutfak malzemelerimi jumbo dan aldım hatta yemek takımımı da ordan aldım çeyiz olduğı içinde kullanmadım henüz...
çelik malzeme deyince akla ya jumbo ya hisar geliyo zaten ömürlük kullanabilirsin diyo herkes... cezvesi için bende pek iyi şeyler duymadım ama yine de aldım belki kullanma şekliyle alakası vardır ama bilemiyorum ki :106: evde ona benzer ağız yapılı bi cezve var hiç akıtmıyo... tepsi sorunu is bütün marka modellerde aynı sekilde yasanıyo iyi silmek lazım, su izini geçtim parmak izi kalıyo ya o beni delirtiyo işte
yalnız tek sorunum çatal bıçak takımının çantası bildiğimiz çantalardan değil... çantanın içinde dizili gelmiyo takım, hepsinin ayrı ayrı kutusu var. yemek çatalı takımı - yemek kaşığı takımı vs vs hepsi kendi kutusunun içinde ayrı ayrı poşet içinde dizili. çantanın içinide o kutularla doldurmuşlar. Ben dizili gelicek zannediyodum öyle görünce moralim bozuldu.
bide yemek takımımın pasta çatalı ara sıcak çatalı kadar uzun, tabağın kenarında görseniz aaa hatuna bak pasta servisini yemek çatalıyla yapıyo dersiniz :2: alırken dizdirmiştim, uzunluğu farketmiştim ama insan o an o kadar çeşit arasında kalınca feleği şaşıyo
15 gün değiştirme mühleti vardı, gittim fakat aldığım takım o kadar içime sinmiş o kadar beğenmişim ki o çatala ramen değiştirmedim.
yine de herseye ramen JUMBO hatta cumbo cumbooo cumbo cumboooo
benimde annem 25 yıldır Jumbo kullanıyor hiçbir sorun yaşamadı. Açıkçası bende gözüm kapalı jumbo dedim. Biraz daha fazla vereceksiniz ama en azından iyimidir bir şey çıkarmı paslanırmı çin malımıdır inşallah birşey olmaz korkusuyla yaşamayacaksınız. Ayrıca sanalpazar internet sitesinden mağaza fiyatlarınında altında fiyata bulunca hiç kaçırmadım. Kesinlikle Jumbo diyorum.
arkadaşım şu sanalpazar isimli site sağlam mıdır ?bende jumbo istiyorum fiyatları uygun geldi ama güvenemedim işte sahtedir yada parayı çekip ürünü yollamazlar filan diye muallakta kaldımsenin sanalpazardaki alışveriş sürecin nasıl gelişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?