• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jumbo çatal bıçak, tencere ve çay takımları kullananlar !

elfrya

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
525
64
318
Kütahya
Kızlar jumbo çatal bıçak takımı, çay takımı ve tencere takımı almayı düşünüyorum... Kullanışlı mı, çiziliyor mu bide su lekesi oluyor çıkmıyor felan diyorlar??? Kullananlar yorum yazabilirler mi ???

Çatal bıçaklarım ve çaydanlığım jumbo, çeyiz olduğu için daha kullanmadım, bir arkadaşım zorla aldırdı, o kullanıyor çok memnun, özellikle çaydanlığında hiç su izi kalmadığını söyledi, yine aynı arkadaşım cezve ve tepsisini aldırmadı onları da kullanıyor ve hiç memnun değilmiş cezvenin ağzı garip dökerken yarısı yere akıyor, tepside de su izleri kalıyormuş canım.

cnm tepsisini kullaniyorum evet su izi kaliyo ancak bu tepsilerin hemen hemen hepsinde su izi kalir diye biliyorum...tencerelerimi makinaya atiyorum, iyi kurudugu icin iz kalmiyo cnm...cezvesinde sorun yasamiyorum..

Son düzenleme:
çatal bıcak takımı, cezve takımı, tencere takımı(metalix), cay takımım war hepsinden memnunum 50 yıl garantili ve basta aldıım yerde tencerelerimi mat istemiştim 1 hafta sonra getrcez dediler 1 ay oldu yaw ii nietimi siwiyim dedim jumbo genel merkesi aradım paat ertesi gun tencerem ne hikmetse geldi. jumbo direk ilgilenio musterileriyle çok memnumum:)

benim de herşeyim jumbo. Çeyiz henüz kullanmadım.
Catal bıçak deyince önce jumbo gelir
teyzem kullanıyor 9 yıldır mat olanlardan hic çizilmesi filan yok
tencereleri gıcır gıcır ve ömür boyu parça garantili
ben gözüm kapalı jumbo aldım
çaydanlığımdan vakumlu saklama kaplarına kadar :)

benimde babam anneme yıllar önce jumbonun setini almış.yıllardır kullanıyoruz çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim.

yorumları okuyunca çok sevindim bende en iyisi olsun diye düşünerek jumbonun setini aldım ama çeyiz olduğu için kullanmadım henüz, 50 yıl garantisi olması zaten markalarına ne kadar güvendiklerini gösteriyor diye düşünüyorum. ki normal setlerin yaklaşık 2 katı kadar para vererek alıyoruz değiyor olması güzel:61:

Konu icerik nedeniyle, Mutfak Arac ve Gerecleri basligina tasinmistir.
Bilginize..

Tşkler kızlar hepinize yorumlarınız içinn... Bende alayım diyorum en iyisi olsun bi defa alınacak bide şimdi imkanım var ileride belki olmaz....

bende bütün mutfak malzemelerimi jumbo dan aldım hatta yemek takımımı da ordan aldım çeyiz olduğı içinde kullanmadım henüz...

çelik malzeme deyince akla ya jumbo ya hisar geliyo zaten ömürlük kullanabilirsin diyo herkes... cezvesi için bende pek iyi şeyler duymadım ama yine de aldım belki kullanma şekliyle alakası vardır ama bilemiyorum ki :106: evde ona benzer ağız yapılı bi cezve var hiç akıtmıyo... tepsi sorunu is bütün marka modellerde aynı sekilde yasanıyo iyi silmek lazım, su izini geçtim parmak izi kalıyo ya o beni delirtiyo işte :20:

yalnız tek sorunum çatal bıçak takımının çantası bildiğimiz çantalardan değil... çantanın içinde dizili gelmiyo takım, hepsinin ayrı ayrı kutusu var. yemek çatalı takımı - yemek kaşığı takımı vs vs hepsi kendi kutusunun içinde ayrı ayrı poşet içinde dizili. çantanın içinide o kutularla doldurmuşlar. Ben dizili gelicek zannediyodum öyle görünce moralim bozuldu.

bide yemek takımımın pasta çatalı ara sıcak çatalı kadar uzun, tabağın kenarında görseniz aaa hatuna bak pasta servisini yemek çatalıyla yapıyo dersiniz :2: alırken dizdirmiştim, uzunluğu farketmiştim ama insan o an o kadar çeşit arasında kalınca feleği şaşıyo :27:
15 gün değiştirme mühleti vardı, gittim fakat aldığım takım o kadar içime sinmiş o kadar beğenmişim ki o çatala ramen değiştirmedim.

yine de herseye ramen JUMBO hatta cumbo cumbooo cumbo cumboooo :62::64:

Tşkler kızlar hepinize yorumlarınız içinn... Bende alayım diyorum en iyisi olsun bi defa alınacak bide şimdi imkanım var ileride belki olmaz....

internet sitesine girip modellere bakmanı tavsiye ederim, imkanın varsa beğendiklerinin çıktısını al hatta. ben öyle yaptım elimle koymuş gibi de buldum cevahirde ki mağazasından. çok ilgililer, bütün nazınızı çekiyolar sabırla bekliyolar ve güleryüzlüler. bi sorun olduğunda da anında müdahale ediyolar. yemek takımımın çay fincanlarından birisi kırık geldi ikisinde de minicik leke vardı, kutusuyla aldım götürdüm , diğer üçünde sorun olmamasına ramen kutusuyla değiştirdiler... müşteri memnuniyeti açısından süperler :46:

kzılar bende bugün çeyizimin ilk parçası olarak jumbo çeyiz seti aldım :16:
inşallah ççok memnun kalırız hepimizz:16:
birde indirim vardı çeyiz indirimi çok daha ucuza aldım çok daha mutluyum:16:

bende bütün mutfak malzemelerimi jumbo dan aldım hatta yemek takımımı da ordan aldım çeyiz olduğı içinde kullanmadım henüz...

çelik malzeme deyince akla ya jumbo ya hisar geliyo zaten ömürlük kullanabilirsin diyo herkes... cezvesi için bende pek iyi şeyler duymadım ama yine de aldım belki kullanma şekliyle alakası vardır ama bilemiyorum ki :106: evde ona benzer ağız yapılı bi cezve var hiç akıtmıyo... tepsi sorunu is bütün marka modellerde aynı sekilde yasanıyo iyi silmek lazım, su izini geçtim parmak izi kalıyo ya o beni delirtiyo işte :20:

yalnız tek sorunum çatal bıçak takımının çantası bildiğimiz çantalardan değil... çantanın içinde dizili gelmiyo takım, hepsinin ayrı ayrı kutusu var. yemek çatalı takımı - yemek kaşığı takımı vs vs hepsi kendi kutusunun içinde ayrı ayrı poşet içinde dizili. çantanın içinide o kutularla doldurmuşlar. Ben dizili gelicek zannediyodum öyle görünce moralim bozuldu.

bide yemek takımımın pasta çatalı ara sıcak çatalı kadar uzun, tabağın kenarında görseniz aaa hatuna bak pasta servisini yemek çatalıyla yapıyo dersiniz :2: alırken dizdirmiştim, uzunluğu farketmiştim ama insan o an o kadar çeşit arasında kalınca feleği şaşıyo :27:
15 gün değiştirme mühleti vardı, gittim fakat aldığım takım o kadar içime sinmiş o kadar beğenmişim ki o çatala ramen değiştirmedim.

yine de herseye ramen JUMBO hatta cumbo cumbooo cumbo cumboooo :62::64:

bende bundan 2 ay önce felan yemek takımım tencere çay takımımı jumbodan aldım çatal bıçak takımını o kotuda görünce inan bende senn gibi şok oldum arkadaşım.jumbo gibi bi markaya açıkçası yakıştıramadım.hiç düzenli değiller.:53:
bbu arada düdüklüsünü aldınmı sen? kullanımı nasıl fisler düdüklü diolar sanırım

benimde annem 25 yıldır Jumbo kullanıyor hiçbir sorun yaşamadı. Açıkçası bende gözüm kapalı jumbo dedim. Biraz daha fazla vereceksiniz ama en azından iyimidir bir şey çıkarmı paslanırmı çin malımıdır inşallah birşey olmaz korkusuyla yaşamayacaksınız. Ayrıca sanalpazar internet sitesinden mağaza fiyatlarınında altında fiyata bulunca hiç kaçırmadım. Kesinlikle Jumbo diyorum.

benimde annem 25 yıldır Jumbo kullanıyor hiçbir sorun yaşamadı. Açıkçası bende gözüm kapalı jumbo dedim. Biraz daha fazla vereceksiniz ama en azından iyimidir bir şey çıkarmı paslanırmı çin malımıdır inşallah birşey olmaz korkusuyla yaşamayacaksınız. Ayrıca sanalpazar internet sitesinden mağaza fiyatlarınında altında fiyata bulunca hiç kaçırmadım. Kesinlikle Jumbo diyorum.

arkadaşım şu sanalpazar isimli site sağlam mıdır ?bende jumbo istiyorum fiyatları uygun geldi ama güvenemedim işte sahtedir yada parayı çekip ürünü yollamazlar filan diye muallakta kaldım :31: senin sanalpazardaki alışveriş sürecin nasıl gelişti

jumbonun günlük(6 kişilik) ve misafir için (12) kişilk çatal bıçak takımını ve düdükü tencerelerini kullanıyorum. tabiki çok kaliteli. ama çizilmiyor diye bişey yok,makinede yıkarsan ve çok özenli kullanmazsan tabiki çiziliyor,su lekesi de kalıyor. fiyatı da çok pahalı. 6 senelik evliyim,şimdiki aklım olsa almazdım,bence gerekyok yani. yarı fiyatına piyasada birsürü ürün var gayet iyi olan.insan çeyiz alırken en iyisi olsun diye düşünüyor ama kullandıkça,hele de benim gibi pek özenli değilseniz,hepsinde çizilme yıpranma oluyor. günlük kullandıklarımla misafir için kullanılanlar arasında fark var,az kullanırsan yıpranmıyor. hele tefaller,ah ah. 2 defa değiştirdim tefalleri,boşa para verdim hep

arkadaşım şu sanalpazar isimli site sağlam mıdır ?bende jumbo istiyorum fiyatları uygun geldi ama güvenemedim işte sahtedir yada parayı çekip ürünü yollamazlar filan diye muallakta kaldım :31: senin sanalpazardaki alışveriş sürecin nasıl gelişti

merhaba hamis merak etme bir sorun yok ayrıca artık birçok internet sitesinde güvenli elektronik ticaret sistemi kullanılıyor. Ben mutlaka dikkat ediyorum bu sistem varmı diye mesela sahibinden sitesi de böyle bir sistem kullanıyor. Sanalpazardaki sistemin adı cep bekçisi ama özünde sistem aynı. İlk olarak üye oluyorsun sonra beğendiğin ürünün satıcısını kontrol ediyorsun satıcının isminin yanında parantez içerisinde bir rakam oluyor o rakam daha önce ondan alışveriş yapmış olan müşteri sayısını vermekte Ona tıkladığında alışverişten sonraki müşterilerin yorumları çıkar onlar satıcı için ciddi bir referanstır ben buna çok dikkat ediyorum.

Sonra satıcının satmış olduğu ürünlerden seçtiklerini sepete at yapıp siparişi sonlandırıp kredi kartı ile ödeme yapıyorsun. Kredi kartından çekilen para satıcıya gitmiyor. O sitenin havuz dedikleri hesabında bekletiliyor. Satıcı sana daha önceden belirlenen gün içerisinde ürünü göndermek zorunda. Gönderilen ürünün kargo bilgilerini de siteye girdiğinden sen kargonu sana ulaşmadan önce internet üzerinden takip edebiliyorsun.

Ürün sana ulaşıp kontrol ettikten sonra sorun yoksa siteye girip onaylıyorum diye bir buton var ona bastığında sitenin havuzunda bekleyen paran satıcının hesabına aktarılıyor. Ama bu arada satıcı belirlenen süre içerisinde ürünü göndermezse ya da gelen ürün istemiş olduğun gibi olmayıp veya yolda zarar görmüşse aynen iade edip siteye de bildirdiğinde sitede bekleyen paran kredi kartına iade oluyor. Yani çok güvenli bir hizmet ben hep böyle alışveriş yapıyorum.

Back