• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jovan Parfümü

Az önce dm den geldim ve jovanin testerinden var üzerimde evet güzel bir kokudur sitesini incelediginizde jeli lotionu da var galiba siteye bende bir bakayim internet üzerinden aratirsaniz Türkiyede bulursunuz arkadaslar.Ben sizin icin koklayayim ohhhhh miss gibi:))

arkadaşlar türkiyede nerde bulabiliriz lütfen bilgi verir misiniz?almanyada var ama ordan almamız bıraz zor ...ankarada nerde bulabilirim?????

Arkadaşlar ben Jovanı sonunda buldum. Ankarada Amerikan Pasajında eski adıyla Lale Psajı'nda bulabilirsiniz. Jovanın Musk Oili yok, bulunmuyor parfüm olarak bulabilirsiniz. Fiyatıda 25-40 lira arasında değişiyor.

arkadaşlar 5 sene önce jovan diye bi parfüm kullanmıştım.çok gzl ve kadınsı bi kokusu vardı.uzun zamandır tekrar kullanmak için arıyorum ama hiç bi yerde bulamıyorum.bulan bilen varsa yardımcı olabilir mi?şimdiden teşekkürler a.s.

Aynen canım nette de bulamadım

Bild.aspx
jovan-musk-after-7142246.jpg
jovan-white-silk-eau-de-parfum-40-ml.gif
Canim burda olsa heryerde var ama Türkiyede internetten aratin derim.

bBenim dediğim bu değil şişesi renkliydi değişmiş mi

Arkadaşlar ben eczacıyım,bizim eczanemizde mevcut.
İstanbul'a ikamet edenler isterseniz,neden olmasın :34:

Son düzenleme:

uzun zamandır istanbulda aradığım jovan musk oil sonunda bugun Almanyadan gelen akrabam sayesinde elime geçti.. Siz İstanbulun neresindesiniz yada nasıl yardımcı olabilirsiniz istediğimiz zaman

artık türkiyedede satıIıyo sanırım, googIe da arama yapıca bikac aIısveris sitesinde gördüm, arayan arkadasIarın biIgisine ,,:23:

sarı daireseI yaIdızIı oIanı degisti atık üretiImiyo, içerigide degistimi biImiyoru ama yeni sisesi böyIe, ben bunu kuIIanıyorum

Eklentiler

• $JOVAN-MUSK-OIL-ORIGINAL-50-mI-eau-de-parfum__51023615_0.jpg
    $JOVAN-MUSK-OIL-ORIGINAL-50-mI-eau-de-parfum__51023615_0.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 111
onu biImiyorum ama googIeda arama yap beIki buIursun ben AImanyadayım burda buImak sorun oImuyo

Slmlar,

Almanya da bulabileceğim bi adres verebilirmisin...? ya da nerelerde bulabiliriz.

Firmadan arkada$lar bazen mü$teri ziyareti için gidiyorlar.Sipari$ verdim ama bulamadılar.Alternatif olarak Bruno banani parfümünden de istemi$tim onu bulmu$lar ama Jovan musk oil'i bulamamı$ :5: Yıllar önce İsviçre'den kuzenlerim getiriyordu ama orda da artık satılmıyormu$ )): $i$esi de deği$mi$ sanırım eskiden sarı $eritliydi.

sarı daireseI yaIdızIı oIanı degisti atık üretiImiyo, içerigide degistimi biImiyoru ama yeni sisesi böyIe, ben bunu kuIIanıyorum

ben de bundan kullanıyorum canım.Gittigidiyor da var ama ben ordan almadım hiç.Aslında orjinalliğine güvensem getirticem.Sizce sıkıntı olur mu netten almak?

eczanenız nerde acaba hala satılıyomu bu parfumu arıyorum bulmamıyorum istanbulda oturan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım

Back