joseph joseph 5li mutfak gereçleri sizce nasıl

Cadicim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
111
3
96
Arkadaşlar sizce çeyizime dahil etmelimiyim ürünleri kullanan varmı standlısı 197 tl standsız 5li 89,90

sizce fiyatı nasıl ve kullanışlımıdır

Eklentiler

• $joseph.webp
    $joseph.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 124
  • $joseph 6.webp
    $joseph 6.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 145
canım bunlar plastik veya teflon belki de daha kaliteli bir üründür bilmiyorum ama ben bunlara o kadar para vermezdim açıkçası.

Son düzenleme:
bende aynı seyi düşünüyorum bunun benzeri bi çok ürün var canım daha uygun bi fiyata bulabilirsin:)

banada pahalı geldide sizlere sorayım dedim sadece renkli şeyleri seviorum ama almışkende kaliteli ve uygun fiayata olsun istiyorum tabikide :) başka ürünlere bakaım ben sizde görürseniz haber ederseniz sevinirim :)

canım birincisi çok kullanışsız bu ürünler. ikincisi fiyatı inanılmaz yüksek. ona o parayı verene kadar daha kullanışlı şeyler alırsın bence.

Canim bencede guzeller ana gereksiz yere abrti fiyat ben aldim örneğin arzumunkini netten daha yeni eoime ulasti bayildim resmen o kdar sik ki 22 tl ye bir arastr derim

brabantia'nın ürünlerinden aldım, 5'li yapışmazlardan. çok memnunum makineye atıyorum bi şey olmuyor. yapışmaz alacaksan kalitelisinden al ki sorun olmasın. çelikleri önermem tencereni çizebilir.

bu ne yaaa yuhh iyice abartmışlarr :53:

ne kadar pahalı , ben olsam almazdım , git onun yerine başka ihtiyacını al ,buna bu kadar para vermemelisin

Back
X