• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Josei ertesi gün hapı

kucukkedi8967

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
3
0
1
24
merhabalar öncelikle, bugün sevgilimle cinsel ilişkiye girdik prezervatif takmıştık ama bana geldiğini söylememiş zevk aldığım için altımda bi ıslaklık hissedince durdurdum ve analıma doğru döl aktığını farkettik ayrıca peçete getirdiğinde yukarı doğru sildi bizde korkudan josei ertesi gün hapı aldık yaklaşık ilişkiden 20 dk sonra içtim allaha şükür eczane yakındı da neyse kısaca sorumlarımı maddeler halinde yazıyorum

• hamile kalma riskim var mı? döl içime gelmedi ama silerken üstüne bulaştı
• misol 100 mg ricus 1 mg ve abizol 5 mg kullanıyorum bu ilaçlar etki eder mi ilaca? (misol antidepresan diğerleri antipsikotik)
•nikotin almam ilaca etki eder mi? (elektronik sigara kullanıyorum puff dediklerinden)

sorularım bunlar bilenler cevaplarsa çok sevinirim
(not: adetime uygulamada 9 gün kaldığı gösteriyor ovülasyonda değilim pms deyim)

Sorularını bilmiyorum ama düzenli cinsel hayatın varsa doğum kontrol hapı kullan riske atma kendini. Bugün hamile kalmazsın belki ama yarın bilinmez.

Ne kadar erken alırsanız koruyuculuk o kadar yüksektir. Erkende almisiniz zaten bence sıkıntı olmaz ama yinede beklemekten başka çareniz yok.ilcta geciktirebilir biraz adeti

Back