Jopanlarin Ilginç Sorusu Kolaysa çözün!

womanly

╣→∑§Ł∑M←╠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
989
1
96
Sakarya
JAPONLAR İŞE ELEMAN ALIRKEN UYGULADIKLARI BİR TESTkafamçokkarıştıAMAÇ:
HERKESİ SALLA KARSI TARAFA GEÇİRMEK.
KURALLAR:
Kız cocukları babalarıyla yanlız kalamazlar (sadece anneleriyle ve polis ile sala binebilirler)
Erkek cocuklar anneleriyle yanlız kalamazlar (sadece babalarıyla ve polisle sala binebilirler)
Hırsız polis olmadan aile bireyleriyle yanlız kalamaz ve sadece polis ile karsıya gecebilirSala en fazla iki kişi binebilir
Hadi bakalım kolay gelsin ama müthiş bişe yani bu japonların aklına diyecek laf yok ben basardım ama zor oldu tabi hayde kolay gele herkese
http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf LİNKE TIKLAYIN LÜTFEN!

Son düzenleme:
Kız çocukları annesiyle, erkek çocukları babasıyla hırsızda polisle gitsin canım. Oldumu acaba merak ettim.

cevbını ne zaman vereceksin şekerim:)

Canım bunun cvbı cok uzun biraz ugrasın bakalım kolay deil ole hemen vermem cvbı:içelim:herkesin yorumlarını bekliyorum simdiden ugrasan herkese kolay gelsin ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.........:teytey:a.s.
ilerleyen günlerde cvbı alıcaksın​

Ben bunu önceden yapmıştım....Ama şimdi unuttum yaa tekrar yapıcam biraz uğraşıyım........

kızlar hepinize tesekkür ederim fakat verdiğim linke tıklamıyorsunuz galiba oraya girmeden çözemezsiniz uygulamı soru bu arkadaslar eger girdiyseniz ve ole cvbı bulduysanız özür dilerim ok hepinize ilgilendiğininz için tesekkürler............

..............................................................................

Son düzenleme:
ya neyse benden öncearkadas yazmış zaten onada tesekkür ederim bilseydim ugrasmazdım hepinize tesekkürederim..........saolun ilginiz için...

kızmadım ama biraz beni bekleseydin keske ama olsun eger birisi bişeyin cvbını biliyorsa sabredemez sende haklısın ben cvbımı sildim şimdi onu tekrar yazamam arkadasım sen tekrar yazarsan sevinirim .........:)

ama sen bi kaç gün sonra cevabı yazarım demişsin ben onu sonradan gördümmm... uff ya walla öyle böyle utanmadım, resmen yerin dibine girdim yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…