Joie juva travel sistemürünün tam kodu nedir
350 tl ye düşecegini sanmiyorum ben 500 tl ye almistim tekerlekleri cok guzel herhangi bir sorun yasamadim ben zaten ergonomik yapilmis bantlari kemerleri vs almayi dusunuyorsan düşündüğün fiyati özelden mesaj atabilirsin kargoyu ne kadar tutar bilemiyorum istanbul ici elden telsim edebilirimEngebelı yollarda kullanımı nasıl acaba nekadar ındırım yapacaksınız kargo sızemı ait. E bebek te bu markaya aıt ındırım var ılerleyen gunlerde zaten 350 tlye geliyor
Valla pahalıya almışsınız doğrusu ben aire modelini 400 almıştım bir de 100 liralık hediye çeki verdi üstüne.300e geldi o bile. Aire bunun bir üst modelidir. Bunu bilmiyorumm ama ben aireden memnun kaldım doğrusu malzeme kalitesi baya iyi özellikle oto koltuğu joie gemm gayet başarılı bir koltuk. İyi ki eşimi dinleyip bir bebek arabasına 2000 lira vermemişim diyorum. Bazen yolda karşılaşıyorum beğendiğim quiny ler bundan kıvrak değil yüksektilerde. Tek problemi çift yönlü olmaması şu an için.
suan baktim midnight dots diye geciyor ve indirimli fiyati 600 tl baska arabayla karismissiniz siz heraldeValla pahalıya almışsınız doğrusu ben aire modelini 400 almıştım bir de 100 liralık hediye çeki verdi üstüne.300e geldi o bile. Aire bunun bir üst modelidir. Bunu bilmiyorumm ama ben aireden memnun kaldım doğrusu malzeme kalitesi baya iyi özellikle oto koltuğu joie gemm gayet başarılı bir koltuk. İyi ki eşimi dinleyip bir bebek arabasına 2000 lira vermemişim diyorum. Bazen yolda karşılaşıyorum beğendiğim quiny ler bundan kıvrak değil yüksektilerde. Tek problemi çift yönlü olmaması şu an için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?