Şampuan ve Saç Kremleri John frieda rnleri

kızlar şu anda markafonide john frieda da indirim var. ben şimdi sipariş veriyorum, almayı düşünen varsa davet yollayabilirim..

bu ürürnün durulanmayan düzleştrici kremini aldı cok büyük heveslerle ama sonuç tam bir fiyasko. yapış yapış yaptı sacımı ki kullanma tarifine birebir uyduğum halde...

Arkadaşlar ben de John Frieda'nın kıvırcık saçlar için olan ürünlerini kullanıyorum.Şampuan,saç kremi ve durulanmayan sprey. Bukleleri belirginleştirip elektriklenmeyi önlemesi gerekiyor.Ama ben açıkçası saçlarımda herhangi bir değişiklik göremedim. Bu ürünlere verdiğim paranın 10da 1ine aldığım şampuanlardan, kremlerden, spreylerden bir farkı yok. Bir dahaki sefere Kerastase ürünlerini denemeyi düşünüyorum. Sonuçları yazarım...

Kahve rengi saçlar için besleyicisini kullanmaya başladım. Saçların biraz kendine gelmeye başladı diyolar. Bana da biraz daha iyi gibi geliyo. Biraz daha yumuşak ve parlamaya başladı sanki. kuaförden aldığım serumu da saçlarımı kuruttuktan sonra sürüyorum. Bende gece kullanımlık serumunu merak ediyorum. Gece saça sürülüp sabah yıkanan bir ürünü varmış. kullanan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar,
Bende uzun süre denemediği şampuan kalmayanlardanım..saçlarım ince telli,kuru, cansız ve elektrikleniyordu.şimdi kendi yaptığım 15 günde bir doğal kürün yanında john frieda kahve rengi saçlar için olan şampuan ve saç kremini kullanıyorum..öncesinde şampuan yanında yoğun nemlendirici bakım kremi olan frizz ease redyrate yi kullanıyordum Gayet memnundum...Az miktarda sürüldüğünde yağlanma yapmıyor kokusu uzun süre kalıyor...Şimdi bitince saç kremini aldım..Bakalım kahve rengi saçlar için olan saç kreminden yeni kullanmaya başladım.şimdilik gayet memnunum..

Canım ben yeni koyu sarı saçlar için volume veren şampuan ve saç kremini aldım. Daha evvelden de onarıcı serumunu kullanmıştım. Bunlardan çok memnun kaldım. Mis gibi kokusu da cabası... boshayallersmile Ama tabi saçtan saça değişebilir...

ben şampuanını kremini ve serumunu kullandım, hepsine 45'er TL vermişimdir boynerden aldım, orda bir satıcı var babamı bu konularda fena tavlıyor, işe yarasaydı içim yanmayacaktı, hiç biri bi işime yaramadı. Tresan'dan şaşmam arkadaş ben. John Friedaya verdiğim paralara acıyorum hıh.

arkadaslar frizz serumu 1 damla olmak uzre sac suyu ıyıce alındıktan sonra avuc ıcıyle saca yedırılır
kesınlıkle yenı yıkanmıs saca surulur
sacınız kırlıyse kullanmayın
1 en uzun sac ıcın 2 damla
ve sonra kurutun
en guzel frizz serum lorealdeydı o da artık tr de satılmıyor turuncu sıse
ve bende 2 sıse var saklıyorum valla bıterse naparım dıye
jf nın kremlerını denedım cok ama cok yumusacık yapıyor sacı-sarı saclar ıcın olan kremı kullanmıstım
saclarım kumral su an
maskesı varsa merak edıyorum
su an sacıma maske yetmıyor cok uzadı ve ucları cok kuru
sureklı fon cektıgım ıcın kuruyor
kerastase anti ciment usure krem aldım o da cok pahalı ve avuc dolusu kullanıyorum
cunku yetmıyor sacım cok oldugu ıcın
oleo relax maske de cok guzeldır kerastase da

ben John Frieda Brilliant Brunette Shine Relase Hacim Veren Şampuanını ve John Frieda Brilliant Brunette Reflecting Nemlendirici Bakım Kremini kullanıyorum.Çok da memnunum

ilk kez john freida şampuanını kullanmayı düşünüyorum dalgalı kuru ve yıpranmış saç özelliklerine hangi ürünü tavsiye edersiniz?

ben sarı saçlar için olan krem ve şampuanını, ayrıca frizz serumunu kullanıyorum, şahane bence.
tabi saçtan saça farkedecektir muhakkak.

ben sarı saçlar için olan krem ve şampuanını, ayrıca frizz serumunu kullanıyorum, şahane bence.
tabi saçtan saça farkedecektir muhakkak.

Aynı ürünlerini bende kullanıyorum kesinlikle çok memnunum boyanmaktan yıpranan saçlarıma ilaç gibi geldiği ve ışıl ışıl,yumuşacık yaptığı bi gerçek fiyatı da Kerastase kalitesinde olmasına rağmen çok daha hesaplı..

bende kullaniyorum yaklasik iki yildir burdaki fiyatlari ve turkiyedeki fiyatlari cok farkli ama ben burda sampuani 4 euroya sac kremini 4 euroya bakimlarida 5 euro civari her markette bulabiliyorum turkiyede aldigimda 25 tl odemistim sampuana ..

Türkiye'de fiyatları çok yüksek. Ebayden de shipping ücreti uygun olanını bulabilirseniz fena değil, set halinde satıldığı oluyor. ben şimdi tigi'ye yoğunlaştım ama friedayı da çok kaliteli buluyorum. Serumu benim de saçımı 2.günde fena halde yağlandırmış oluyordu, uçlara çok az sürmek lazım çünkü çok yoğun bir ürün.Özellikle mavi renk olan serumu..sarı olan (kıvırcık saçlar için olanı) daha az kıvamlı, düzleştirme-maşa öncesi için ideal. elektriklenmeyi hemen alıyor kırık uçlar belli olmuyor, ama iyileştiriyor mu ondan pek emin değilim.
Bu arada en pahalı olan ürününün, fiyatının hakını verip vermediğini merak ediyorum.. yani lacivert renkli olan "overnight serum"... kullanan varsa bilgilendirebilir mi?? kırıklara ve yıpranmalara gerçekten mucize gibi iyi geliyor mudur acaba

Son 9 aydır sadece sarı saçlar için olan şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum. Daha önce kremsiz,maskesiz saçımı tarayamazdım bile. Şimdi hem mis gibi kokuyor hemde yumuşacık oluyor. Dökülme kepek gibi sıkıntılar da yapmadı bende. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Diğer ürünlerini kullanmadığım için yorum yapamıcam. Ama bu şampuanını tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…