Şampuan ve Saç Kremleri John frieda rnleri

canım internet sitesinden araştırdım şöle bikaydirigubbakcemile5
şampuan saç kremi bide sprey şeklinde serum var sanırım üzerinde freeze ease yazıoyerimseniben
42 çok uygun geldi bana 3 ürün:1shok:
se daha iyi bilirsin gerçi:lepi:
saçlarıma yeni röfle attırdım bu sefer daha iyi bakmak istiyorum.yoksa paçoz gibi oluyo saçlarım-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

canım sırf o frizz ease 34 ytl zaten :1shok:
şampuan ve krem de 19ar ytl,
hepsi tam boysa yani çok çok iyi bir fiyat kaydirigubbakcemile5
Şeniz

canım sırf o frizz ease 34 ytl zaten :1shok:
şampuan ve krem de 19ar ytl,
hepsi tam boysa yani çok çok iyi bir fiyat kaydirigubbakcemile5
Şeniz
canım tam boy herhalde yazmamışlar ne kadar olduğunu oraya gidince bakcam inşallah artıkkaydirigubbakcemile5

tühhh ya keşke benim alacaklarım indirimde olsaydı. ben daha yeni şampuan aldım.mesela serum ve shine shock indirimde olsaydı ne iyi olurdu

selam kızlar ben dün boynerden aldım.güneşe ve ısıya dayanıklı serumunu aldım.normalde 34 ytl ama boynerde indirim vardı turkcell hattı olanlara % 15 indirim var.böylece 28 ytl ye almış oldum.inşallah memnun kalırım

ben dün kıvırcık saçlar için olan şampuan ve saç köpüğünü aldım ama kullanmadım daha
yorumumu kullanınca yazıcam
pilarcım sağolsun
ayrıca o üçlü seti bende tekin acarda gördüm keşke önce görseymişim
beğenirsem sonra serumunuda alırım

Kızlar J.Frieda'nın gece kremi varmış saç için. Sürüp yatıyormuşuz. Deneyen var mı?

Ben kahve saclar icin sampuanini, sac kremini,
sonra durulanmayan bakim kürünü ve kuruduktan sonra sürülen parlatici bakim kremini kullaniyorum...

Hepsi müthis, kesinlikle tavsiye ediyorum... memnun kalmayan arkadaslari anlayamiyorum,
kac tane sampuan denedim, hic biri bunun yanina yaklasamaz bile...

kızlar benm saçlarım kıvırcık,kalın telli,gür ve belime kadar. görüntüsü ii güsel ama hem çok dolaşıo hemde işlem war üstlerde boya,uçlarını da saftiriklik yapıp açtırmıştım ben nası toparlarım bu kafayı.bayo yaptıktan sonraki 2 gün gayet güsel sona oluo süpürge gibi..bana yardım edinn john frida duydum kullanmak istiorum ama hangisini kullanabiliirm kii??? şu an loreal arı sütlü sşampuan,gliss saç maskesi kullanıorum banyoda çıkınca da gliss sıvı saç kremiyle tarayıp köpük sürüyorum..yani kafamı kimyasala boğuyorum :1no2:

kizlar ben yurtdisinda yasiyorum ben bu urunleri kullaniyorum ve cok memnunum .hatta john friedanin awakening root diye yeni urunu var muhtesem.ama turkiyede pahali satiliyor.ben burda sampuani sac kremi ve spreyini kullaniyorum.herbiri 6.50 dolara satiliyo

Bende serumunu almıştım;ama çok çabuk yağlandırıyor.Onun yerine kuaförden schwarzkopf 'un saç açıcı spreyini aldım.Şişeyi çalkaladıktan sonra birkaç fısla hemen açılıyor saçlar ve yağlanmıyor.

merhabalar, bende bugün john friedanın sarı saçlar için olan şampuanını ,maskesini ve saç kremini aldım. umarım iyi sonuçlar verir. biraz araştırma yaptım ABD nin bir numarasıymış. bu arada WATSON da iki ürününü alana saç bakımı( conditioner) hediye.. ilgililere duyurulur. normal piyasada satılan şampuanlardan daha iyi sonuçlar vereceğine eminim.

sarı saçlar için nemlendirici şampuanını ve yoğun nemlendirici saç bakım kremini kullanıyorum...hiç bu kadar güzel olmamıştı röfleden yıpranan saçlarım..önceden harcadığım paralara acıyorum arkadaşlar

ben de uzun süredir kullanıyorum ve gayet memnunum john frieda'nın ürünlerinden... ben sarı saçlar için olan şampuan ve saç kremini kullanıyorum saçımın rengini daha güzel yapıyo sanki, ilk boyatmamdan sonraki o canlılık hiç gtmiyo, hatta daha güzelleşiyo rengi giderek..

Yalnız kızlar bi sorum var.. Ben ayrı bi şampuana evigen ve bepanten ampul kırıp çam terebentin eklemiştim... Sizce bu şampuana eklesem nasıl olur, heba etmek istemiyorum şampuanımı...

butun sampuanlari kullanmis biri olarak burdan yorumlardan merak edip gittim bugun aldim sampuan ve yikadiktan sonra durulanmayan sprey aldim ve hemen denedim sonuc mukemmel ilk kullanimda. ben gunluk dus alan sac kremi kullanmadan saclar bi kere acilmayan gunluk føn cekmeden ise gitmeyen biri olarak bugun krem bile kullanmadigim hade kolay tarandi. hic bi sampuanda bu etkiyi gormedim.saclarim dalgali ve belde. elekriklenme olmadi fønum dumduz oldu ve adeta basimda sac yok gibi hafifzemuszemus.onerdiginiz icin tesekkurler opuyorumnanaktanbugune kadar harcadigim paraya acidim:çok üzgünüm:

ben kızıl saçlar için saç kremini ve gece serumunu kullandım.kokusu çok güzel ve uzun süre gitmiyor. ve az miktarda sürmek yetiyor. serumu çok sürenlerde yağlılık yapması çok doğal. ufacık bi şişesi var zaten. bir iki sıkımlık bişey bele kadar saçı olan kişi için bile yeterli. haftada 2 kere kullanmak da ideal.yani marketten alınma sürekli ve bolca sürülen serum yada kremlerle 1 yılda 4 kutu gidiyorsa, bunda 1 kutu yeterli olcağı için ekonomik olarak diğerlerinden daha pahalıya falan da gelmiyor

kızlar birde maskesi çıkmış john friedanın bunu kullanan varmı çok merak ediyorum onu da almayı düşünüyorum

john frieda nin sac kremi ve sampuanini almistim,
hic memnun kalmadim 1-2 tl lik urunlerden hicbi farki yok benim gozumde,
o kadar da para vermistim,
nette cok ovulmus iyidir aliyim dedim kullandim pisman oldum keske almasaydim.

ben sarı saçlar için olan nemlendirici şampuan ve saç kremini kullanıyorum ve çook memnunum ama şu yeni çıkan maskesini merak ediyorum hiç yokmu kullanan arkadaşlar

Ben de John Frieda'nın serum, sarı saçlar için şampuan, hacim veren kremi ve sarı saçlar için maskesini kullanıyorum. Valla öyle aman aman harika sonuçlar yaratmıyor. Şampuan saç derimde kaşıntı yapıyor. Maskesi saçlarımı kurutuyor. Kremi yağlandırıyor. Yine şampuan arayışım başladı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…