ay daha iyiymiş yaaaaaaa.yengem ıslak saça sürüyo ve saçım çok çabuk açılıyor.sonrada fön çekiyo.demek fön çekmeyip kurutursan kıvırcık oluyo öylemi.o zaman muhakkak alıcam.ben elidor 7/24 kullanıyodum ama saçta ağırlık yapıyo resmen.hiç memnun kalmadım.bu üründen almayı düşünüyorum.sanırım sevil parfümeride vardır
teşekkür ederim arkadaşım.henüz kozmetikçiye gitme imkanım olmadı.şuan sadece fikir alma aşamasındayım.alıp almayacağıma karar veremedim.sen memnun kalmadığın için mi kullanmadın?yani açıkçası karar veremedim.bazı arkadaşlar çok iyi demiş bazıları çok kötü demiş.kararsız kaldım yani
bende aynı fikirdeyim canım,sonunda aradığım şampuanı buldum.:dance::lepi:şampuanını, saç kremini ve sabitleyici saç spreyini kullanıyorum.:asigim: hepsi tek kelimeyle mükemmel. daha önce marketlerde satılan tüm markaları ve bodyshop ın şampuanlarını denedim, john friedanın kesinlikle alakası yok bunlarla. acayip sağlıklı gösteriyor saçı, yumuşatıyor, parlatıyor, bunlar birkaç yıkamadan sonra rahatça farkediliyor. john friedayı denedikten sonra başka şampuan kullanmam kesinlikle. :asigim: :asigim:
şampuanları, kremleri 19 gibi, serumu 34, shine shock 24 ytl, diğer ürünlerini hatırlamıyorumfıyatları nasıl kıslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?