• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri John frieda rnleri

songa84

BARBİ BEBEK NİŞANLANDI !
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
2.375
1
116
İstanbul
arkadaşlar john frieda ürünlerini kullanan varmı?yengem kuaför olduğu için röflemi o yapıyor.en son aşamada yani saçlarımı yıkadıktan sonra john frieda collection frizz-ease hair serum sürüyor saçlarıma ve saçım çok rahat açılıyor.bu ürün fön çekeceğiniz zaman elektriklenmeyi de önlüyormuş.internetten araştırdım.çk değişik bakım ürünleri var bu markada.acaba kullanan arkadaşlar varmı?ben bu bahsettiğim üründen almayı planlıyorum

evet bende john friedanin sac serumu var.Ama ne bilim öle dolapta ölesine duruyor pekte memmun kalmis degilim.Saci cok cabuk yagli yapior bide.ama gercektende SAcinin düzlestirmesine cok etkisi var.Ama Föncekmesini bilicen.Ben bilmedigim icin kullanamiyorum.bide bu Serumu islak saca sürüp öle fön cekmeden kurutunca saclarin kivircik oluyor öle bi etkiside var.

ay daha iyiymiş yaaaaaaa.yengem ıslak saça sürüyo ve saçım çok çabuk açılıyor.sonrada fön çekiyo.demek fön çekmeyip kurutursan kıvırcık oluyo öylemi.o zaman muhakkak alıcam.ben elidor 7/24 kullanıyodum ama saçta ağırlık yapıyo resmen.hiç memnun kalmadım.bu üründen almayı düşünüyorum.sanırım sevil parfümeride vardır

evet sevilde,boynerde,watsonslarda var canım.ben kullanmadım o ürününü,shine shock var bende john friedanın memnunum,sanırım o serum da iyidir.

hayatimda kullandigim en berbat ürünlerden bi tanesi canim.ben setini kullandim sampuan serum vs... ama saclarimi mahfetti.kesinlikle parana yazik derim ben.cünkü normal sampuanlara göre cok pahali.

şampuanını, saç kremini ve sabitleyici saç spreyini kullanıyorum.:asigim: hepsi tek kelimeyle mükemmel. daha önce marketlerde satılan tüm markaları ve bodyshop ın şampuanlarını denedim, john friedanın kesinlikle alakası yok bunlarla. acayip sağlıklı gösteriyor saçı, yumuşatıyor, parlatıyor, bunlar birkaç yıkamadan sonra rahatça farkediliyor. john friedayı denedikten sonra başka şampuan kullanmam kesinlikle. :asigim: :asigim:

Canim Serumun fiyati nekadar orda ben burdan 10 Euroya aldim pekte fazla kullanmadim Sise oldugu gibi duruyor.Istersen sana yari fiyata satabilirim.Ne dersinsengözlerimebaksanab

ay daha iyiymiş yaaaaaaa.yengem ıslak saça sürüyo ve saçım çok çabuk açılıyor.sonrada fön çekiyo.demek fön çekmeyip kurutursan kıvırcık oluyo öylemi.o zaman muhakkak alıcam.ben elidor 7/24 kullanıyodum ama saçta ağırlık yapıyo resmen.hiç memnun kalmadım.bu üründen almayı düşünüyorum.sanırım sevil parfümeride vardır

Canim Serumun fiyati nekadar orda ben burdan 10 Euroya aldim pekte fazla kullanmadim Sise oldugu gibi duruyor.Istersen sana yari fiyata satabilirim.Ne dersinsengözlerimebaksanab

teşekkür ederim arkadaşım.henüz kozmetikçiye gitme imkanım olmadı.şuan sadece fikir alma aşamasındayım.alıp almayacağıma karar veremedim.sen memnun kalmadığın için mi kullanmadın?yani açıkçası karar veremedim.bazı arkadaşlar çok iyi demiş bazıları çok kötü demiş.kararsız kaldım yani

teşekkür ederim arkadaşım.henüz kozmetikçiye gitme imkanım olmadı.şuan sadece fikir alma aşamasındayım.alıp almayacağıma karar veremedim.sen memnun kalmadığın için mi kullanmadın?yani açıkçası karar veremedim.bazı arkadaşlar çok iyi demiş bazıları çok kötü demiş.kararsız kaldım yani

Ya memmun kalamadim diyemem ama benim Saclarim fazla uzun degil bide Kivircikmi DAlgalimi belli degil bi tuhaf.Serumu sürüp kurutugumda Saclarim tuhaf oluyor valla.Ama düzgün fön cekildiginde gercektende ise yariyor.

şampuanını, saç kremini ve sabitleyici saç spreyini kullanıyorum.:asigim: hepsi tek kelimeyle mükemmel. daha önce marketlerde satılan tüm markaları ve bodyshop ın şampuanlarını denedim, john friedanın kesinlikle alakası yok bunlarla. acayip sağlıklı gösteriyor saçı, yumuşatıyor, parlatıyor, bunlar birkaç yıkamadan sonra rahatça farkediliyor. john friedayı denedikten sonra başka şampuan kullanmam kesinlikle. :asigim: :asigim:
bende aynı fikirdeyim canım,sonunda aradığım şampuanı buldum.:dance::lepi:

bende kahve rengi saclar ( john frieda brunette hacim kazandiran sampuan) icin olan sampuanini kullaniyorum,cok memnun kaldim.sac kremini almadim ama suan kullandigim bitince hemen sac kremini de alacagim.

genelde kullanan arkadaşlar memnunlar anladığım kadarıyla.boyner,ykm veya sevil e yolum düşünce hemen alıcam kızlar

bende uzun arayislar ve deneme yanilma yollarindan sonra bununla karsilastim..iyikide karsilasmisim,neler neler kullandim olmadi ama john frieda serisini ilk kullanmamdan itibaren saclarim gercekten cok saglikli oldu...

fıyatları nasıl kıslarrrr
şampuanları, kremleri 19 gibi, serumu 34, shine shock 24 ytl, diğer ürünlerini hatırlamıyorum :delphin:

serum yağlandırıyor diyen arkadaşlar, ben geçenlerde aldım da, satıcı kadın çok az kullanın dedi, fazla sürülmesi halinde saçı yağlandırır dedi. yani saçınız yağlanıyorsa daha az sürün arkadaşlar :lepi:

kızlar john friedanın methini çok duydum:1closedeyes:
araştırdım tekin acarda 3lü seti 42 ytl yılbaşı paketi:lepi:
bayramdan sonra gidip alayım bari.
pilarımda kullanıomuş memnunmuş:lepi:
inşallah banada iyi gelir:Saruboceq:

whiterose memnun kalcağına eminim tatlıcım Şeniz
o 3lü pakette hangi ürünleri vardı görebildin mi?
çok güzel ürünleri var ya, 5 çeşit ürünü var şimdilik bende ama hepsinden istiyorum :lepi:
türkiye ye henüz gelmemiş olan ürünleri var, onlarda da gözüm var. :içelim:

bide bugün son aldığım ürünlerini ilk defa kullandım, yorum yapiyim :lepi:

frizz-ease serum, fönü gerçekten kolaylaştırıyor. :lepi:
bide shine shock, mükemmel birşey, saçlarım şuan bebek saçı gibi yumuşacık :asigim: ayrıca parlak :lepi:

Back