Saç Rengi ve Saç Boyama John freıda ürünleri

gillyflower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
11
0
86
41
Bursa
:dance:Merhaba arkadaşlar, Jonh Freida ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben sarı saçlar için olanını kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı? Yeni başladığım için faydasını görenlerin olup olmadığını merak ediyorum. Hadi yorumlarınızı bekliyorum...

merhaba arkadaşım.bende kullanıyuorum.bende sarı saçlıyım.ben sarı renkli serumunu kullanıyorum.şampuan ve saç kremini almadım.sen hangi ürünleri kullanıyorsun?

Canım ben Sarı saçlar için şampuanı krem ve saç maskesini kullanıyorum. Aldığım yerdeki kadın acayip önerdi garanti verdi beğenmezsen geri getir diye o yüzden çok merak ettim bu kadar iddia etmesi şaşırttı:)

güzel bir ürün arkadaşım.bu sitede baka kullananlarda var hatta ben konu açmıştım senin gibi almadan önce ve burdaki arkadaşların önerileriyle aldım.benim aldığm fönden önce saçı yatıştırıcı.elektriklenmeyi falan önlüyor ayrıca onarma özelliği de var.umarım sende memnun kalırsın aldıklarından

anasayfanın altında arama çubuğu var.oraya john frieda yaz ve 2.sayfasına gel.orada benim başlattığım john frieda ürünleri yazıyor.3 sayfalık bilgi var.umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…