alttan muayene olamiyorum. vajinismusu yendim bunu yenemiyorum.
bugün yeni bir doktora gittim asil doktorumdan memnun degilim diye.
klomen kullaniyorum yumurtaliklarimi kontrol edecekti.
(asil doktorum klomen verdi 4 ay kullan sonra gel dedi. aralarda ne bir kontrol ne bir yumurta takibi icin cagirmadi diye ddegistirmek istemistim)
korktum yapamadim. kalkti gitti. ikinci sans dedim, denedi olmadi. sabretmedi
kovmaktan beter etti. zaman kaybettiriyorsun bana, sirada birsürü insani beklettiriyorsun dedi
hamile olmak istiyorsun, olunca nasil muayene olacaksin dedi.
vajinismus atlattigimi anlatamadim bile. burada öyle bir hastalik yokki (yurtdisinda yasiyorum)
gözlerim doldu caresizlikten...ne yapmam lazim peki dedim
suan yapacagin kalkip üzerini giyinmek dedi..
soyunma kabinine girip basladim aglamaya. moral kalmadiki. agladim agladim agladim.
sesimi duyup geri geldi. ultrasondan bakalim dedi. avutmak icin belki.
bakti yumurtaliklarinda birsorun yok önceki doktorunun dedigi sekilde ilacini kullanmaya devam et dedi cikti gitti.
ordan nasil ciktim. arabayi nasil kullandim da eve geldim hatirlamiyorum. gözlerim kan canagi hala...
korkuyorum. artik sadece hamile kalamamaktan degil, kaldiktan sonrasindan, onu tasimaktan, dogurmaktan korkuyorum.
bugün yeni bir doktora gittim asil doktorumdan memnun degilim diye.
klomen kullaniyorum yumurtaliklarimi kontrol edecekti.
(asil doktorum klomen verdi 4 ay kullan sonra gel dedi. aralarda ne bir kontrol ne bir yumurta takibi icin cagirmadi diye ddegistirmek istemistim)
korktum yapamadim. kalkti gitti. ikinci sans dedim, denedi olmadi. sabretmedi
kovmaktan beter etti. zaman kaybettiriyorsun bana, sirada birsürü insani beklettiriyorsun dedi
hamile olmak istiyorsun, olunca nasil muayene olacaksin dedi.
vajinismus atlattigimi anlatamadim bile. burada öyle bir hastalik yokki (yurtdisinda yasiyorum)
gözlerim doldu caresizlikten...ne yapmam lazim peki dedim
suan yapacagin kalkip üzerini giyinmek dedi..
soyunma kabinine girip basladim aglamaya. moral kalmadiki. agladim agladim agladim.
sesimi duyup geri geldi. ultrasondan bakalim dedi. avutmak icin belki.
bakti yumurtaliklarinda birsorun yok önceki doktorunun dedigi sekilde ilacini kullanmaya devam et dedi cikti gitti.
ordan nasil ciktim. arabayi nasil kullandim da eve geldim hatirlamiyorum. gözlerim kan canagi hala...
korkuyorum. artik sadece hamile kalamamaktan degil, kaldiktan sonrasindan, onu tasimaktan, dogurmaktan korkuyorum.