- 25 Aralık 2015
- 8
- 3
-
- Konu Sahibi Real_Elixir
Adli bi kurum değil de başka bi sebeple sonradan bi muayene olmak istesem önceki işlemler görünüyor mu? Adli bi durum yok kişisel bi durumozellerde de oyle. adli bir durum oldugunda mecbur veriyorlar.
Peki hastane değil de muayenehaneye gitsem?Özel hastanede de dosya açıyorlar.
Özel muayenehanelerde de öyle mi?Kayıt altına alınıyor. .
Evet. .Özel muayenehanelerde de öyle mi?
Evli değilim ve hamilelik şüphem var ailem bilsin istemiyorum onun için kayıt olmasın istiyorumEvet. .
kimlikle giriş ve işlemler yapılıyor. .
Hayırdır konu ne ?
Evli değilim ve hamilelik şüphem var ailem bilsin istemiyorum onun için kayıt olmasın istiyorum
Özel doktorda kayıt tutmazlar mı? Gebelik testini geçen hafta yaptım negatif ancak hala adet görmedim korkuyorum bi de ilişkiden 10 gün sonra filan hafif kanamalar oldu lekelenme şeklindeydi baktım döllenme sonucu olabilir deniliyor adet dönemi de gecikince test negatif çıksa da korkuyorumHastane değil özel doktora gidin. .
Gebelik Testi pozitif mi çıktı?
Özel doktorda kayıt tutmazlar mı? Gebelik testini geçen hafta yaptım negatif ancak hala adet görmedim korkuyorum bi de ilişkiden 10 gün sonra filan hafif kanamalar oldu lekelenme şeklindeydi baktım döllenme sonucu olabilir deniliyor adet dönemi de gecikince test negatif çıksa da korkuyorum
Öyle yaptım ki zaten şüphe kalmasın die buna rağmen negatif çıktıTesti sabah ilk idrarla yap. Daha net çıkar.
E bilemedim. Gelir inşalah. Gizli kapaklı zor. Gene en iyisi özel muayenehaneye gitmeniz.Öyle yaptım ki zaten şüphe kalmasın die buna rağmen negatif çıktı