Jinekolojik muayenehanelerde gizlilik?

Real_Elixir

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
8
3
Merhabalar özel muayenehanelerde yapılan kontroller ve işlemler kayıt altına alınır mı? Devlet hastanelerinde kimlik numarası üzerinden işlem yapıldığı için kayıt tutuluyo ve sonraki her şikayette önceki sonuçlar ve işlemler görülüyor bildiğim kadarıyla özellerde de böyle mi ? Daha önce hiç muayene olmadım korkuyorum evli değilim ama bakire de değilim hamilelik şüphem var ve öğrenilsin istemiyorum ailem tarafından bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum teşekkürler.

Son düzenleme:
Hastane değil özel doktora gidin. .
Gebelik Testi pozitif mi çıktı?
Özel doktorda kayıt tutmazlar mı? Gebelik testini geçen hafta yaptım negatif ancak hala adet görmedim korkuyorum bi de ilişkiden 10 gün sonra filan hafif kanamalar oldu lekelenme şeklindeydi baktım döllenme sonucu olabilir deniliyor adet dönemi de gecikince test negatif çıksa da korkuyorum

Özel doktorda kayıt tutmazlar mı? Gebelik testini geçen hafta yaptım negatif ancak hala adet görmedim korkuyorum bi de ilişkiden 10 gün sonra filan hafif kanamalar oldu lekelenme şeklindeydi baktım döllenme sonucu olabilir deniliyor adet dönemi de gecikince test negatif çıksa da korkuyorum

Stres yaptığın için geçiyor olabilir. .
Korunmadın mı ?
Kan tahlili yaptır?

Erkek arkadaşım korunmuştu ama başka açıklama getiremiyorum hem kanamaya hem de gecikmeye kan testi için de hastaneye gitmem gerek bunun için soruyorum gizlilik konusunu

X