jinekolojik muayene...

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
iyi akşamlar arkadaşlar,bu ay 2.kez bebek denemesi yaptık.internetten yaptığım ovulasyon testine göre 13 ekim ovulasyon günümmüş.10 ile 15 i arası hergün ilişkiye girdik.ancak 15.inde karnım çok şişti ve sol kasığımda ağrı hissettim.ama o gün ilişkiye giremedik.ertesi gece ilişkiye girdik.bu durumda döllenme ihtimali var mıdır?bugün de doktora gittim vajinal ultrasonla baktı.herşey düzgün bir sıkıntı yok dedi.ayrıca smear testi yaptı.adetin 3.günü gelip hormon testi de yaptır dedi.ben zaten kontrol amaçlı gittim.rahim de de bir sıkıntı görünmüyor.denemeye devam edin dedi.sorum şu herhangi bir döllenme olsa bunu doktor görürmüydü?ultrasonla baya baktı.Döllenmenin görülmesi için ne kadar zaman geçmesi gerekir?ve eğer (ki inşallah)döllenme olduysa doktorun vajinal ultrasonla bakması zarar verir mi?şimdiden çok teşekkürler...

döllenmeyı göremez su asamada zaten herhangı bı testtte de cıkmaz 14 gun eklersen adet gunun 27 sıne gelıyor

Bugün jinekolaga gittin de bu sorularin hiçbirini sormadın mi ?
Yani değişik geldi bana orada değil burada sorman...

Bugün jinekolaga gittin de bu sorularin hiçbirini sormadın mi ?
Yani değişik geldi bana orada değil burada sorman...

ilk defa gittim ve alttan muayene ettiği için açıkcası çok gergindim.çok bişey soramadım.ve devlete gittiğim için çok kalabalıktı.ben çıkmadan 2 hasta girmişti bile.bu yüzden burda rahat rahat soruyorum.bunun neresinde değişiklik anlamadım.

Back