- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
meraba benim mantar endişem var o yüzden ilk defa gidicem jinekoloğa. biraz değil bayağı çekiniyorum bi de giderken ne giyiliyor, bi önemi var mı? etek giysek falan daha mı kolay olur?
Merhaba arkadaşlar bır sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.Bundan 3ay önce kasıt ağrısı şıkayetıyle dokt.gittim muayeneden korktugmdan utrasonla baktı (kesin sonuç diyemem ama tam belli olmaz neolup olmadığı demışti ) Neyse ben yok muayene olmam ddim.Utrasonla baktı kist var öyle gördüm ddi.Çıktım ordan soğan kürü falan yaptım şimdilk bi şıkayetım yok ama kist demişti ya aklıma ogünden beri gebelikte olmadı cesaretimi topladım ve bugün 11:30 da dokt.gittim tekrar jinekolojik muayene oldum (hiçde anlatılgını gibi degıl ) baktı hiç biseyin yok yumurtalıkla rahım temiz ddi.Yumutlama günlerini söyledi çıktım geldim.Şimdi aklıma takılan soru şu kist flan olsaydı muayenede çıkardı dimi.
evet kist olsaydı çıkardı canım.
vajinal ultrasonla bakmıştır.
belki senin fonksiyonel kistti ve geçti gitti.
Foksiyonel kist neoluyo_? Hiç duymadım
bişey sormak istiyorumm
Fonksiyonel kist geçici oluyor. birkaç ay duruyor sonra kendiliğinden yok oluyor.
Her kadında olabilen birşey.
Geçici olmaso sorun teşkil etmez.
Bende çikolata kisti var.
O yüzden doğum kontrol hapıyla tedavi görüyorum.
Benimki hemen geçebilen birşey değil.
Merhaba,
yanlış yada doğru tartışılır tabi ama ben nişanlım ile birlikte oldum ne yazık ki onu 2 yıl önce kaybetttim askerdeyken bu durumun vermiş olduğu psikolojik bunalımı yenmek için psikoloğa gittim doktor bana ileride ve buna kendimi hazır hissttiğimde (tekrar evlenmeyi düşündüğüm zaman) kızlık zarını kalıcı bir yöntemle diktirmemi önermişti. Annemin büyük çabalrı sonunda şu an evlenmeyiş düşünüyorum
bana bu konu hakkında bilgi vereblirseniz çok ama çok sevinirim. nasıl yapılıyor yapıldığında gerçekten ilk gibi kanama oluyor muşimdiden teşekkürler yarımlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?