- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
bu daha sevimli:)
bi de böyle .çıkken sokmuyorlar bu şekli bile itici:)
bu kapalı ince oluyor belirtmek gerek
öbürü neydi oyle kürek gibi
Allahtan sırf metal,n kullanıldığı günlelrde yaşamamışız:S
bu daha sevimli:)
bi de böyle .çıkken sokmuyorlar bu şekli bile itici:)
bu kapalı ince oluyor belirtmek gerek
öbürü neydi oyle kürek gibi
Allahtan sırf metal,n kullanıldığı günlelrde yaşamamışız:S
ben yurtdisinda yasiyorum sadece bundan kullaniyorlar hiccc bisey hssetmiyor insan... harika birsey bunu sevecegim aklimin ucundan gecmezdi
benim muayenemde o şeffaf plastikten kullanılmıştı ama canım çok yandı bağırmamak için kendimi zor tutmuştum. yattığım yer sırılsıklam olmuştu... kişiden kişiye değişiyor olsa gerek bu muayenenin kolay olup olmamasıbir daha muayene olmam gerekirse ne yapacağım bilmiyorum, çok şanssızım
merhaba bir soru sorabilir miyim?
Sorabilirsin tabi
Eki Görüntüle 487579
Spekulumun çeşitleri var en geneli resimdeki gibi fakat bu konuda önemli olan doktorunuz bu işi kabaca yapmaması ve uyarınıza karşı aldırmıyorsa bu işi daha nazikçe yapacak birini aramalısınız bu şekilde gereksiz acılara katlanmazsınız.
bugün hayatımın en zor günüydü belkide.1 saat oldu kadın doğum uzmanına gideli muayene olmak istedim sırf kendimi daha iyi hissetmek için. adetimin gecikmesi gögüslerimdeki şişlikler yüzünden ama çok kötü bir muayeneydi şikayetimi söyledim ve ultrasona bakalım dedi kadındı doktor sandımki göbekten bakacak ama vajinadan kocaman uzun bir çubuk soktu ve canım haddinden fazla acıdı kasılma rahat ol dedi ilk defa bu şekilde muayene oluyorum dedim ama sertti kadın yumuşak ve sevecen değildi sonra da vainal akıntı için bakalım dedi kürek gibi bir malzemeyi sokuşturdu canım haddinden fazla acıdı bağırdım sakin ol alışacaksın dedi ben hayatımda böyle bir vahşet görmedim ya ters bir kadına denk geldim yada kadın olmanın ilk zorluğunu yşadım bilmiyorum 1 saat oldu hala gerginim ve heryerim titriyor daha sevecen yaklaşım olsa daha ilgili olsa eminim psikolojim daha da çökmezdi ve devlet hastanesi değil özel paralı hastaneye gittim birde sonrada gebelik testi istiyorum dedi ama soktuğu şeyler bebeğim olsada öldürmüştür diye düşündüm sonuç daha belli değil ama hisediyorum yine negatif çıkıcak ama çok zor bir gündü gözümün önünde gitmiyor çok korktum
merhaba nasılsınız kızlarr? bu konu ben ve kardeşim kadar yakın gördüğüm ve aynı zamanda aile dostumuzda olan bir arkdasım için sizden yardım istiyorum.arkadasşm nişanlandı ve nişanlısıyla birlikte olmuşlar nişanlanmadan öncede bırlıkte olmuşlardı ama nedense hiç kan gelmemiş bundan öncede kesinlikle kimseyle bu sekılde bır münasebeti olmadı bundan bende eminim oda defalarca söyluyor zaten.neyse nişanlısı birçok denemelerinden sonra arkadasımn kızlık zarının kanamadığını görünce sorun yaptı ve ayrılık aşamasına geldiler arkadasım 7aylık doğdu vajinasının dudak kısmı sanırım dışardaymış çokta konuşamadı zaten bununda bır etkısı olabilirmi? bizim daha önceden bır ilişki yaşamdığına dair bır kanıt yada bununla ılgılı doğru sekilde bu konuyu nişanlısına aktarmamız gerekiyor sanırım be yapabiliriz? benimde bu konularda bır bılgım yok oyüzdende aklıma siz geldiniz.bize bir yol gösterirseniz eğer çok memnun oluruz.arkadaşımın durumu hiç iyi değil çünkü hepinize çok teşekkür ederim şimdiden=)
canım herkesin zarı kanıycak diye birşey yok.
esnek te olabilir.
kızlık zarı çeşit çeşit.
doktora giderseniz bunu doktorunuz da söyliycektir.
bu şekilde nişanlısına izah etsin. inanmıyorsa internetten de okutabilir yada doktora götürebilir.
ama güvensizlik kötü birşey gerçekten.
selam arkadaşlar bende yeni aranıza katıldım ve maalesef benimde sorunlarım var daha 20 günlük evliyim ve vajinamın sol kenarında dışardan gayet net belli olan ceviz büyüklüğünde bir şişiklik var bunu farkettiğimde çok endişeye kapıldım tek sorun bu olsa yine iyi ben eşimle ilişkiye giremiyorumilk gün ilişkimizde gayet rahattım inanılmaz pozitif yaklaştım hatta p..s çeyreğini aldım diyebilirimve bi kanamam oldu zarı deldiğimizi hem hisettim hemde bilinçsizlikle hissetmemiş gibi o an ilişkiye devam etmeye çalıştık ve inanılmaz şiddetli bir ağrı yaşadım titreme ağlama tutumuştu beni hiç unutamıyorum ondan sonra bikaç denemelerimiz daha oldu girişlerde sorun olmuyor ve endişe korku yaşamıyorum amaiyice kavradığını ve ortalara yaklaştığını hisettiğim zaman o basınçla ürperip geri kaçıyorum yani 2 haftadırda birdaha deniyemedik çünkü o acıyı birdaha yaşama korkusuyla kendimi geri tutuyorum korkuyorum sonrasında aynada vajinamı incelerken bu olaylardan sonra işte bu şişikliği gördüm ve endişeye kapıldım cuma günü dr a gidicem ve inanın çok korkuyorum spekulum diye bir alet le bakıyorlarmış ve ben eşimle tamanlamıyla ilişkiye giremiyorken o aleti nasıl alıcağımı hiç bilmiyorum şişiklik ayrı dert ilişkiye girme korkusu ayrı dert vajinusmus ıskıntısı var sanırım neyapacagımı bilemiyorum lütfen bu durumda aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok mutlu olucam bi nebze rahatlıcamhem vajinusmus + spekulum bu 2 li berbat bi durum bilgi istiyorum lütfen.....
meraba benim mantar endişem var o yüzden ilk defa gidicem jinekoloğa. biraz değil bayağı çekiniyorum bi de giderken ne giyiliyor, bi önemi var mı? etek giysek falan daha mı kolay olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?