- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Herkese merhaba... foruma yeni üye oldum, nedeni ise burada yazılan abartılı yorumlara cevap verebilmek. Üç yıllık evliyim ve yaklaşık bir yıldır jinekolojik muayene korkumdan dolayı çocuk sahibi olmayı erteliyorum. Dün cesaretimi toplayıp bu sabah için randevu almıştım. Ve sonra başladım yorumları okumaya... ama pişman oldum yok acıdan bağırmışlar, yok kendilerini çok kastıkları için doktor ultrasonu çıkarmakta zorlanmış falan, filan... ve bu yüzden dünden beri ellerim titriyordu korkudan. Doktorun odasının kapısında ağlamak üzereydim neredeyse... kaçamayayım diye arkadaşım kapıda bekledi, o kadar yani...
Ama şimdi gelelim gerçeklere...
1- acı diye birşey kesinlikle yok (herkes aynı değil diyebilirsiniz ama ben kendimi çok kastığım halde canım yanmadı o nedenle kimse beni acıdığına inandıramaz, ağrılı ve acılı cinsel ilişki yaşayanları ayrı tutuyorum tabiki )
2- hissedilen şey yalnızca bir dolgunluk hissi, yani orada bir yabancı madde olduğunu hissedip ondan rahatsız oluyorsunuz o kadar !!! Smear alırken vajina girişini açmak için kullandıkları o alet varya, hani çok korkulan, işte o dolgunluk hissinin nedeni o. Yine tekrarlıyorum hissedilen şeye acı demek İMKANSIZ !!!!
3- vajinal ultrason denilen alet, kendinizi kastığınızda geri çıkarılamayacak kadar içeride bile değil, yalnızca vajina girişinden bakılıyor ve abartmıyorum neredeyse varlığını bile hissetmiyorsunuz. ( ben canım acıyacak diye beklerken doktor işte sağ yumurtalığınız burada dedi )
İnsanlar birbirlerine cesaret verip yardımcı olacakları yerde neden bunu yapıyorlar anlayamıyorum... bu da ayrı bir zevk herhalde... bu nedenle, yazılanların bir kısmını kadınların fantazi dünyasındaki çeşitliliğe veriyorum o kadar :)))
Kısacası korkmayın ve bu saçma korku yüzünden benim gibi ertelemeyin... herkese geçmiş olsun şimdiden :)))
kesinlikle ama kesinlikle sana katılıyorum hiç ama hiççç acımıyorrr çok abartılıyor yaaa:))