- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
- 163
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
ay canım benim korkmana gerçekten hiç gerek yok sinek ısırığı kadar derler ya o misal işte hatta hissetmiyorsun bile zarın yırtıldığını.kendini kocişinin kollarına bırak gerisinde allah yardım ediyor zaten ama kendini kasmayacaksın.rahat ol güvenini ve kendini topla dua et iki rekat namaz kıl bak o zaman allah nasıl yardım ediyor.vay ben bunun için mi bu kadar sıkıntı çekmişim diyeceksin bunun için mi kocişimi bekletmişi diyeceksin.inşallah atlatırsın cnm bu problemini.bu arada yeni evlenmişsin mutluluklarya aslında korkmuyorum die düşünüorum ama demek ki korkuorum tam o an biraz sıkıorum kendimi, ama acıyo o yüzden sıkıorumacıması normal mi, azcık acısın dişimi sıkıyım olcak bitcek mi
ay canım benim korkmana gerçekten hiç gerek yok sinek ısırığı kadar derler ya o misal işte hatta hissetmiyorsun bile zarın yırtıldığını.kendini kocişinin kollarına bırak gerisinde allah yardım ediyor zaten ama kendini kasmayacaksın.rahat ol güvenini ve kendini topla dua et iki rekat namaz kıl bak o zaman allah nasıl yardım ediyor.vay ben bunun için mi bu kadar sıkıntı çekmişim diyeceksin bunun için mi kocişimi bekletmişi diyeceksin.inşallah atlatırsın cnm bu problemini.bu arada yeni evlenmişsin mutluluklar
canımm yaa çook teşekkrler gerçekten çok ii oldu bunları okumak :) bırakcam kendimi kocşimi kollarına ve kasmıcammm tamam, olcak btcek hemen inşallah, dualarını esrgeme olur mu.
ya aslında korkmuyorum die düşünüorum ama demek ki korkuorum tam o an biraz sıkıorum kendimi, ama acıyo o yüzden sıkıorumacıması normal mi, azcık acısın dişimi sıkıyım olcak bitcek mi
ben de vajinismus vardı ancak korkudan doktora gidemiyordum.sonra mantar yüzünden aşırı kaşıntı,yanma oldu.duramadım bir kadın doğumcuya gittim.ilaç verdi 2 gün kullandım(bu doktor kızlık zarıma bakmadı.fazla çektirmedi acı olmamıştı). ama adet olmuştum mantarım tam iyileşmedi.bugün başka bir doktora gittim saat 2 deydi. o da kızlık zarına da bakayım diye iyice çektirdi yanlara doğru açtırdı ve çok canım yandı.bu saat oldu hala acıyor normal mi? bu arada kızlık zarım için orada duruyor gördüm dedi.ve mantar iyileşmemiş kızarıklık var dedi.sizdede böyle acı olmuşmuydu uzun süre?
mantarın henüz tam olarak geçmemiş olması tahriş hissini devam ettiriyor. psikolojik olarak da beyniniz buna hazır. öncelikle mantarınızı tamamen geçirmeye bakın.
acı normal. bir kaç güne kalmaz geçecektir. ama çektiğiniz acının mantardan olmadığından emin olun.
Bu acı hala devam ediyor ama azaldı tabiki(dün bütün gün üzerine oturamadım ve idrarımı yaparken aşırı yanma oldu.) 2 deydi düşünün bugün saat kaç ama hala yanıyor.sabah doktoru aradım.zoraki geldi telefona bu acı normalmiş.kızlık zarıma baktığı için.diyelim ki canım çok tatlı desek ilk muAyenede hiç bişekilde acımamıştı.yani bekliyorum geçmesini.bir doktor filan yok mu acaba.bukadar açtırıp orayı tahriş etmesi nrmal mi?üstelik vajinismus oılduğumu belirttiğim halde....:96:
ya aslında korkmuyorum die düşünüorum ama demek ki korkuorum tam o an biraz sıkıorum kendimi, ama acıyo o yüzden sıkıorumacıması normal mi, azcık acısın dişimi sıkıyım olcak bitcek mi
3 aylık evlıyım henuz ılısıkıye gıremedık. yarın doktora gıdıcem anlatıcam kızlık zarım nasılmıs ogrnecem cunku azcık degdıgı an acıyor...muayene de sadece bakıyorlar sanırım o alete gırmek ıstemıyorum
slm kızlar, acil bi sorum olacak, 1 aylık evlym ev henüz cinsel ilişki yaşayamadık benden ötürü, koyu sarı kokulu bi akıntım var, sizce nedendir, ve bu ilişkiyi yaşaamamızda etkili midir? bide doktora gtsem şmdi jinekolojik muayne mi yapar? henüz kadın olmadım amayoksa akıntıyı anlatnca anlar mı?
selam kızlar benımde akıntı şikayetım var acaba doktora gıtsem alttan muayene yaparlarmı kızlara alttan muayene yapıolarmı yoksa ultrasonlamı bakıyolar makattan tedavıde duymustum tedırgınım cevaplarınızı bekliyorum
slm kızlar acil bir sorum olacak cinsl ilişkiden sonra sağ kasığımda belime doğru yayılan şiddetli bir ağrı oluyor zamanla geçiyo ama ara ara bıçak kesiği gibi bir acı hissediyorum evliyim son reglim 27 temmuzdu ve çok sancılı geçirdim ilk günü ağrı kesici aldım normalden çok daha az oldum. hamilemiyim diye bi kaç kez de test yaptım ama hepside negatif çıktı. ağrı bacağıma doğru yayılıyor ve doktora gidicem fakat evliyken hiç jinekologa gitmedim ve açıkçası tedirginim.
Yaklaşık 1 hafta önce boğazlarımın ağrısından doktora gitmiştim,doktor bana diger ilaçlarla birlikte amoklavin verdi.Bu antibiyotikten sonra inanılmaz derecede vajinada kaşıntı başladı öyle ki içi falan şişmiş durumda kaşıyamıyorum ama kasımadanda duramıyorum çok canım acıyor.Sarımsıda akıntı geliyor kokusu böyle bozulmus süt mü desem peynir mi desem onun gibi birşey.3 hafta falan öncesinde doktora gidip ultrasonda muayene olmustum hiçbirşey yoktu,ama şimdi bekar degilim muayeneden korkum yok yarına randevu alıcaktım gecen gittigim doktorumdan ama tüm gün doluymus.Şikayetlerime göre bakarsak mantar yada iltihap falandır bu degil mi?Endişelenmeme gerek yoktur umarımBirde benimki malum ilacın yan etksinden oldu diye düşünüyorum,3 hafta önce hicbişi yoktu sapasaglam rahmin var demisti doktor hanım,illa alttan muayene yaparmı beni yoksa ilac verip gönderir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?