Jinekolojik muayene yaptiricam

Tubaasare

Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl💕
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
1.979
3.341
83
Kizlar 8 aylik evliyim
Ilk evlendigimde iliskide cok zorlanmistim 5 6 gun sonra olmustu bu yuzden jinekolojik muayeneden korkuyorum
Bir kere doktor soylemeden spekulum sokmayi denedi cok acidi yarim birakti ve vajinamin ici kac saat boyunca yandı
Yarın tekrar muayene olucam ama yine aciyacagindan korkuyorum ama bebek istedigim icin olmak zorundayim ne yapmaliyim oneriniz var mi??

Oncelikle doktoruna bu tedirginligini anlat.Doktorunuzla konusun.muayene sirasinda spekulumu sokarken siz de hafif ıkının bu rahimin acilmasini sagliyor ve daha kolay girisi oluyor.Benim boyle bir korkum olmadigi halde doktorum her muayene sirasinda kendi ıkın diyip muayeneye baslar..

Haklisin canim doktorla konusmayalim ama bazi doktorlar cok acimasiz oluyor yapimda gitsin bitsin pesindeler

O an istemsizce kendini kasmış sındır doktorda kastığını Farketmeden aleti ittirmeye çalışmıştır Onun için canın acımiştir.
Kendini serbest bıraksan Acımadıni goreceksin.
Nasil kendimi kasmaya engel olabilirim

Düşünmeyeceksin canınin acimayacgini beynine gonder once bi sonra derin derin nefes al ver kasmazsin.
Yani ben böyle durumlar pek Yaşamadığım için bu konuda bilgim yok ancak bu kadar bilgi verebiliyorum sana
Anladim canim tesekkur ederim❤ Rahat olmaya calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…