• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jinekolojik muayene ucretler

kirmiziopucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
1
0
36
İstanbul
Arkadaslar merhaba,
ilk kez bir jinekologa gidecegim bir cok yerde arastirdim ancak net bilgi edinmek mumkun olmadi... genellikle bu muayenelerin ucret araliklari ne oluyor? ozel bir muayenehaneye gidecegim ve acikcasi bu konuda soru sormaya cok cekiniyorum... Lutfen yardimci olun. Genital ucuk problemi yasadigimdan supheleniyorum, sisliklerden dolayi resmen yuruyemiyorum agridan uyuyamiyorum ancak bir anda karsimda anormal rakkamli tedaviler ya da muayeneler bulmaktan cok korkuyorum. Yardiminiz cok onemli. Simdiden tesekkurler...

80-150 arası değişiyor sanırım biz geçen yıl annemle gtmiştik 75 verdik annem sürekli gidiyodu o doktora o yüzden
veremiyecek durumdaysan belli miktar aşağısında bi para alıyolar anlayışlı bi doktorsa tabi
çok geçmiş olsun

80-150 arası değişiyor sanırım biz geçen yıl annemle gtmiştik 75 verdik annem sürekli gidiyodu o doktora o yüzden
veremiyecek durumdaysan belli miktar aşağısında bi para alıyolar anlayışlı bi doktorsa tabi
çok geçmiş olsun

Back