• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolojik muayene sonrası kahverengi akıntı ve rahim ağzında yara?

Asyaarma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
70
12
3
25
Merhaba kızlar bugün jinekolojik muayene oldum .Doktor vajinama bir alet soktu ve rahim ağzında yara olduğunu söyledi ve fitil yazdi.Aynı zamanda vajina dudaklarında bir tane sivilcemsi bir şey vardı uçukmuş ona da hap yazdı sabah akşam iki tane içecekmişim.Hastaneden döndükten sonra hapi içtim ve içtikten bir saat sonra kahverengi akıntı başladı ama baya vardı akıntı.Sorum şu ki jinekolojik muayene sonrası sizde de akıntı oldu mu bugüne kadar.Çünkü sabah giderken falan ya da daga öncesinde akıntı yoktu?Ve rahim içi yarası olan ve bunu geçiren arkadaşlarımız var mı çok korkuyorum internette bir sürü kanser falan haberleri var ister istemez çok gerildim.Üzerine kanama da olunca.

Ay amaaaaaannnnnnn internet bilgi kirliliği. Sinek ısırığına bile kanser diyor. Muayene sonrası kiminde kanama olması normal. Adam gerekeni yapmış, ilaç vermiş. Sıkıntı, sorun, yanetki olmadığı sürece doktorun dediklerini uygula.

Back