Jinekolojik Muayene Fobisi

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

3 yıldır evliyim.Hiç jinekolojik muayene olmadım.Olmayı da istemiyorum.Hem acı duyarsam diye çok korkuyorum hem de çok utanıyorum.İnanılmaz bir fobi bu bende.Yarın için bir kadın doğum uzmanından randevu aldım ama sadece normal karından ultrason istediğimi,jinekolojik muayene istemediğimi söyleyeceğim.Sizce bir sıkıntı olur mu ? Dediğim gibi bu bende gerçekten bir fobi :( :(

Merhaba arkadaşlar,

3 yıldır evliyim.Hiç jinekolojik muayene olmadım.Olmayı da istemiyorum.Hem acı duyarsam diye çok korkuyorum hem de çok utanıyorum.İnanılmaz bir fobi bu bende.Yarın için bir kadın doğum uzmanından randevu aldım ama sadece normal karından ultrason istediğimi,jinekolojik muayene istemediğimi söyleyeceğim.Sizce bir sıkıntı olur mu ? Dediğim gibi bu bende gerçekten bir fobi :KK43: :KK43:
Sıkıntı olmaz söylersin.ama jinekolojik muayenede inanki bisey yok bide benim vajinismus gecmisim var yani.korkulcak hicbisey yok bide ne icin muayene olcaksin belkide alttan gerekebilir

Kullanılan aletler ultrason hepsi çok inçe penisten bile ince eğer ilişki korkun yoksa

Canım 2 dogum yapmış olmama rağmen bendede aynı sorun var.1 kere mantar için muane olacaktım kendini çok kastıgım için bi türlü olamadım.benımde adetlerım çok düzensiz. Benımde gıtmem gerekiyor doktora ama nasıl gideceğim bilmiyorum.Dogum yapmış olmama rağmen bu kasılma olayını üzerimden atamadım.ve hala korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar,

3 yıldır evliyim.Hiç jinekolojik muayene olmadım.Olmayı da istemiyorum.Hem acı duyarsam diye çok korkuyorum hem de çok utanıyorum.İnanılmaz bir fobi bu bende.Yarın için bir kadın doğum uzmanından randevu aldım ama sadece normal karından ultrason istediğimi,jinekolojik muayene istemediğimi söyleyeceğim.Sizce bir sıkıntı olur mu ? Dediğim gibi bu bende gerçekten bir fobi :KK43: :KK43:
Doktor vajinal ultrasonla daha rahat görebiliyor canim bence kendini kasma hiç zaten spekülüm denilen alet sıkıntı bence doktor mesela bende onu koymaya çalıştı ancak olmadı zorlamadı direk ultrason cihaziyla baktı ki hiçbir acı hissetmedim.

Merhaba arkadaşlar,

Hiç smear yaptırmadın mı korkarak olmaz ki kadın olan kadın doğum doktoru bulun korkunuz anlatın o daha yardımcı olabilir hem utanma durumu olmaz

Back