JİNEKOLOJİ VE TÜP KADIN DOĞUM TOTOR TAVSİYESİ

OZLEM2525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
4
0
1
39
Merhabalar

Benim ilk çocuğum olduktan sonra 2 yıl sonra 2. çocuk istedim fakat olmadı . daha sonra İstinye devlet hastanesine gittim miyon var dediler alttan ameliyatla aldık dediler fakat birkaç ay sonra tekrar İstinye devlet hastanesine gittik bu defa doktor Zeynep kamil hastanesini tavsiye etti ve oraya gittim . oradan belli kontroller sonrası tekrar miyon var dediler ve açık ameliyat oldum . ameliyat olduktan sonra tekrar 2 yılı aşkın çocuk olmadı , bu defa tüp bebek yapmaya karar verildi ve tüp bebek için muracat ettim . 3 defa aşılama yapıldı ve her aşılamada bana yumurtalarım büyüsün diye ilaçlar verildi bu ilaçları kullanırken çok başım ağrıyordu ve devamlı sersem durumdaydım , ( ayrıca bu ilaçlarda 2. Çocuk yapacağım için sgk geçmiyor ve her gittiğimde en az 1200 tl lil iğneler veriliyordu ) bu iğneleri eşim evde yapıyordu, bu işlem 3 defa başarısı olduktan sonra bu defa tüp bebek yapacağız dediler bu defa yine 1 çocuğum olduğu için sgk geçmiyordu , bu defa 3200 tl tüp bebek aşılama parası verdik fakat yumurta olgunlaşmadığı için aşılama olmadı . yaklaşık 8 yıl bu sıkıntıları gerek sağlık gerekse maddi olarak çektikten sonra eşimi arkadaşı tarafından tanıdığı olan pendik medicalpark hastanesinde kadın doğum uzmanı olan ...... hocaya gittik , ilk muayenesinde rahimde bir şey olduğunu tespit etti çocuk olup olmadığını kontroller sonrası öğrendikten sonra öncelikte rahimde görülen bu kişi almamız gerektiğini söyledi , kapalı yöntemle ameliyat oldum fakat ameliyatım beklenenden çok daha zor geçti , daha önce ezeynep kamilde yapılan ameliyatımda meğerse bağırsaklar hep rahime yapışmış rahimin etrafını sarmış ameliyatla bağırsaklarımda rahimden ayrıldı ve be bu sayede hergün ağrıyan karnımda artık ağrımaz oldu , doktorum rahim çapı çok küçüldüğünü söyledi ve rahimi T rahim denen bir sistem varmış t rahim yaptı ( T rahim için ise rahimin belli bölgelerini kazıyıp T şekli veriliyor ) kendimi daha iyi hissetmeye başladım , ameliyat bittikten 2 ay sonra tekrar kontrole gitik bu defa 6 ay normal yollarla deneyelim eğer olmaz ise tüp bebek yapalım dedi ve şimdi 2 aylık gebeyim , yaptığım kontrollerde herhangi bir sorun yok . sizlere tavsiyen 8 yıl boşa Zeynep kamil ve diğer devlet hastahanelerinde zaman katbettim , sağlığımdan oldum ve maddi olarak bir sürü para harcadım ayrıca pisikolajik olarak acaba çocuğum olmayacak mı diye düşündüm bu sıkıntılar hepsini boş yere çekmişim iş işten geçtikten sonra anladım . tabi Allah verir yada vermez onu biz bilemeyiz ama kendinize çok zarar vermeden bu doktora gitmenizi tavsiye ederim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back