Merhabalar,
Eski bir post ama bundan sonra belki yine yorum arayan çıkar. İlk doğumumu 11 Mart 2015'te Kadıköy Şifa Ataşehir hastanesinde Yasemin Yakut ile epiduralsiz normal yaptım. Çok şükür ben de bebeğim de gayet sağlıklıydık. Hamileliğimden önce hiç kadın doğum muayenesi olmamıştım ben, 2 yıllık evliydim hamile kaldığımda. İlk muayenem olacağını belirttim kendisine, 5 haftalık gebeydim ve alttan muayene yapıyor kendisi 13.haftaya dek. Gayet güleryüzlü, sakin ve rahatlatıcı geldi bana. İlk muayene sonrasında odadan çıkmadan önce "sen hasta değilsin, gebesin" sözlerini hiç unutmayacağım, çok doğru bir söz bu. Ayrıca beni etrafta konuşulan, anlatılan, yayınlanan efsanelere de kulak vermemem için uyardı, bu da çok doğru. Herkesin gebeliği, doğumu, bebeği farklıdır. Hatta aynı kişinin her hamileliği, doğumu, bebeği bir olmaz sonuçta. Kendisi pimpirikli değil, bu da beni rahatlattı açıkçası, gereksiz tahlil veya sık kontrol istemiyor. Şimdi 2.ye hamileyim, 29+3. Yine kendisiyle başladım, ancak Ocak ayında özel sağlık sigortamızın poliçesi yenilendi ve o hastaneyi karşılamıyor, fazladan 4bin belki daha fazla nakit vermemiz gerekiyor. Bu sebeple Memorial Ataşehir hastanesinde Zeki Salar ile devam etme kararı aldık. İnşallah hayırlı olur. Herkese sağlıklı gebelik ve doğumlar olsun :)