Gelinlik Modelleri Jim Hjelm Gelinlikler.. Çok güzeller!

çok güzeller şık modeller. fakta benim düşünceme ve zevkime göre gelinlik biraz daha iddialı,daha kabarık,daha cicili bicili olmalı :)

Bence de cok zarif arkadaşlar...Cok kibarlar bayıldım..Acıklıkda ölçülü kullanılmış.Ellerine sağlık ekleyenlerin.Bazılarının etek kısımlarını özellikle cok beğendim..Harikasınıza.s.

ellerine ve emeğine sağlık gerçekten güzel ama benim tercihim her zaman kabarık gelinlikten yana olmuştur

Hepsi birbirinden güzel
rüya gibi modeller...
Aman benim yaptığımı yapmayın,kayınvalidemin gazabına uğradım kendisi dikiş öğretmeniymiş çok güzel dikiş dikermiş ben daha önce diktiği bişeyi görmedim zaten görsem kesinlikle kabul etmezdim, bana istediğin modeli kumaşı seç ben dikeyim gelinliğini dedi ben de aptal aşık ya o zaman hangi akla hizmet kabul ettim gelinliğim kumaşının çok güzel olmasından dolayı facia olmadı ama istediğim gibi de hiç olmadı.Zaten sonradan bana diktiği bir kaç parçayı da gördükten sonra tabiki hiç birini giyemedim, bir daha asla dedim ama en güzel günümde hiç içime sinmeyen,omuzlarımdan düşen,iç kısmına tutturduğu lastikleri görünen bir gelinlikle dünya evine girdim.Şımarıklık sanmayın sakın gerçekten çok kötü dikiş dikiyor eşim bile hiç anlamaz ama farkında bunun.yasakkelime

Aman haaa,iyice gezin tozun işte budur deyin öyle alın gelinliğinizi bir gece giyecem nasıl olsa bu kadar paraya değer mi demeyin çok önemli bence yoksa benim gibi evleneli 4 sene olsa da böyle hala gelinlik modellerine bakıp iç geçirirsiniz.

CANIM cok güzel modeller... saol...

ayy ben de evleneli 1 sene oldu hala bakıorum.. kendi gelinligimi begenmiştim ama
bunları da begenıyorum.. nıye boyle gelınlik gıycegımız baska yer yokkii :)

kızlar bu jim hjelm marka gelinliğin fiyatı 2bin 150 dolarmış
aslında 4bin 200 dolarmış da indirime girmiş :1shok:delikafadulden

Ne var bunda,bi kere evleniyorsun arkadaşım yeme içme kıy paraya hoşuna giden
modeli al,yeni evlenecek herkese tavsiyem.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…