- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
-
- Konu Sahibi shameless35
bana verdiğin daha iidi sanki...bunda baya beklenmesi lazım falan6 week six pack level 2: http://ul.to/vhuwljdp
inmiyorsa bana bildirin lütfen
haa öyle mi vay becanım orası deneme için 1 tane ücretsizmiş sonrası ücretli. buraya üye oldum bende ücretsiz üyelik yaptım elimde olanların hepsini yükleyeyim. indirebilen indirsin
Sayende 6weeks level 2yi indirdim canım ama ben kaç sene önce indirmiştim videolari sonra da yapmamistim şimdi de baktım ki shred in 3.levelini 6dk indirmisim bulunmuyor da hepsini kaldırmışlar sen paylastikca yukleyeecez artık:)arkadaşlar selam. baktım ki birçok kişi jillian videolarını indiremiyorpofu ile uğraşırken bir yol bulduk. elinde olmayanlar yazsın ben size link atmaya çalışacağım.
yükleme işlemlerim sürüyor. bu konunun altında paylaşacağım.. sevgilerle...
Sayende 6weeks level 2yi indirdim canım ama ben kaç sene önce indirmiştim videolari sonra da yapmamistim şimdi de baktım ki shred in 3.levelini 6dk indirmisim bulunmuyor da hepsini kaldırmışlar sen paylastikca yukleyeecez artık:)
başladın mı sen yapmaya?sorun değil ben şimdi onu da yüklerim, indirirsin. ben dün yetiştiremedim hepsini. bugün yavaş yavaş elimde olanları hep yükleyeceğim :)
spor yapmaya mı ?başladın mı sen yapmaya?
:) o 3 kiloyu zaten sporla daha rahat verirsin ama tabiki sen bilirsin :)spor yapmaya mı ?
başlayamadımmmyok azim falan yok bende yapamıyorum kiloma takmış durumdayım. 3 kilo vermeden spor yapmak istemiyorum. o yüzden elma diyetine başladım bugün. sporu da bi ilham gelirse şayet başlayacağım :)
indirmeleri henüz ekleyemedim işler yoğun bugün
veririm hemde sağlıklı veririm biliyorumm. ama çok zor geliyor şu sıra. piskolojim yerlerde biraz:) o 3 kiloyu zaten sporla daha rahat verirsin ama tabiki sen bilirsin :)
veririm hemde sağlıklı veririm biliyorumm. ama çok zor geliyor şu sıra. piskolojim yerlerde biraz
Canim ben hic birini indiremedim ya6 week six pack level 2: http://ul.to/vhuwljdp
inmiyorsa bana bildirin lütfen