Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım sir ağdayla alıyordu koltuk altlarını şimdide kararmış onun çaresini arıyor kızlar ...haberiniz olsun. sir ağda karartıyor gerçekten.ben de dudaküstümü alıyorum sirle ve benim de dudak üstüm karardı maalesef şimdi geçiricem diye canım çıkıyor :1no2:
ben 3 yıldır agda ile alıyorum kararma olmadı ama
hatta koltuk altım okadar azaldı ki parmağımı sir agdaya bulaştırıp tektek cekiveriyorum bir iki dk da bitiyor
kararmanın nednei başka bişi olmasın
canım bu konuda müzdarip çok kişi var :1no2: ben evde kendim alıyorum dudaküstümü hadi diyorum ben beceremedim arkadaşım kuaförde aldırıyor senelerdir. valla ne yapacağımızı şaşırdık artık yaa :1no2:
genital bölgem karadı önce jilet sonra agda derken cözüm aradım madecassol acneliysse aylardır kullandım sonuç yok kendi haline bıraktım malesef:)
dudak üstü için lazer düşnümüşmüydün ben ip kullanıyorm
kantarın yağını hemen deniyorum
tesekkürler april01
canım ben kantaron yağı kullanmaya başladım 2-3 haftadır ve inan biraz da olsun hafifletti lekeyi.bikini bölgesinede sürüyorum özellikle bacakla birleşen yere hem batıklara hem lekelere iyi geliyor. keşke diyorum daha önceden öğrenseydim... yüz bölgesi için iğneli epilasyon iyi sonuç veriyormuş ama yaptırmaya cesaretim yok iyice lekeli olursa diye :1no2: iple almayıda denedim geçenlerde mümkün değil alamıyorum kuaförede gitmiyorum ben çünkü 2 güne bir almak zorundayım maalesef :çok üzgünüm:
Bu yağı tüylenme için mi kullanıyorsunuz acaba? :uhm:
canım ben kantaron yağı kullanmaya başladım 2-3 haftadır ve inan biraz da olsun hafifletti lekeyi.bikini bölgesinede sürüyorum özellikle bacakla birleşen yere hem batıklara hem lekelere iyi geliyor. keşke diyorum daha önceden öğrenseydim... yüz bölgesi için iğneli epilasyon iyi sonuç veriyormuş ama yaptırmaya cesaretim yok iyice lekeli olursa diye :1no2: iple almayıda denedim geçenlerde mümkün değil alamıyorum kuaförede gitmiyorum ben çünkü 2 güne bir almak zorundayım maalesef :çok üzgünüm: