E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kızlar kafam karman çorman oldu Allah açkına yardım edin.eşimin bu kesik izlerinden kurtulmasını çok istiyorum sizinde isstediğinizi çok iyi biliyor ve anlıyorum.suna dinçe gitmelimiyiz yoksa gitmemelimiyiz.5000 euro fix fiyat galiba.hem çok para hemde ya geçmezse manevi oolarakta büyük yıkım.sonra giden çok şikayet çok ama tedaviyi tamamlayıp geçti diye yazan yok.muayenehanede hiç görmedim yada gösterlmedi işte bunu tedavi ettik diye sonra sözleşme imzalayacağız diyor bu sözleşmeyi gören varmı ne yazıyor.yardım nolur çöktüm kızlar...
kızlar kafam karman çorman oldu Allah açkına yardım edin.eşimin bu kesik izlerinden kurtulmasını çok istiyorum sizinde isstediğinizi çok iyi biliyor ve anlıyorum.suna dinçe gitmelimiyiz yoksa gitmemelimiyiz.5000 euro fix fiyat galiba.hem çok para hemde ya geçmezse manevi oolarakta büyük yıkım.sonra giden çok şikayet çok ama tedaviyi tamamlayıp geçti diye yazan yok.muayenehanede hiç görmedim yada gösterlmedi işte bunu tedavi ettik diye sonra sözleşme imzalayacağız diyor bu sözleşmeyi gören varmı ne yazıyor.yardım nolur çöktüm kızlar...
Arkadaşım bende de aynı problem var,
Kesikler derin değil ama bence estetisyene güvenmek doğru olmaz böyle bir konuda.Ben Ethem Mercan isimli bir doktora gittim görüştüm izlerimin hepsini geçeceğini temin etti.Derin izlerde iyileşme oranı %60-70 gibi imiş tabi kişinin yapısına göre de değişebilir bu durum.Ben ilk seansı yaptıralı 10 gün oldu.Kabuklar soyulmaya başladı
yavaş yavaş,kabuk kalkan yerlerde iz kalmamış şu anda.Hepsi bitince ben bilgi vermeye devam edicem,sıkıntınızı çok iyi anlıyorum.Bence mutlaka gidin görüşün
seans ücreti 200tl idi benim.Yaptıran başka arkadaşlar da var ve olumlu sonuç almışlar.Zaten muayene ücretsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?