Canım bişey merak ediyorum contractubex krem tca mı içeriyo
Peki teşekkür ederim bende kullanıyorum da bi süredir bi an tca içeriyor sandımHayır canım, contcoctubex tca içermiyor tca'yi doa kimya'dan alabilirsin. Contractubex; tca'nin oluşturduğu cilt tahribatinda cildi yenilemek, izleri düzeltmek ile yükümlü çok etkili bir ilaç. Genelde çatlak, yanik izi, kesik izi, ameliyat izi gidermek için kullanılıyor.
sürdüğünüz asit, cildinizce emilecek ve beyazlayacaktır. Tavsiyem hızlıca bir kat daha sürüp toplamda 2 dakika beklemenizdir. Daha sonra ıslak bir pamuk yardımıyla asit işlemini sonlandırabilirsiniz. Bu işlemi silmek istediğiniz dövme üzerinde de kullanabilirsiniz. Bu işlemden sonra e vitamini destekli kremlerden ya da direkt yağlardan yardım alarak cildinizi nemli tutmalısınız. İyileşmesi ve kabuk bağlaması gereken skar doku genellikle kahverengi ya da kırmızımsı bir hal alır. Kolay kolay kabuk tutmayacak gibi görünür fakat 2. günden itibaren contractubex adlı kremin devreye girmesiyle deri değişimi kolaylaşır. bu krem günde iki kere sabah akşam olmak üzere masaj yardımıyla bölgeye sürülmelidir . ( masajla etkisi artmaktadır.) Sabırlı olun ve kremi doku iyileşene kadar e vitamini desteğiyle birlikte sürmeye devam edin 1 hafta içinde deri kalkma eğilimi gösterecektir. Bu ölü ve hissiz deriyi cımbız yardımıyla kaldırınız. bölgede irin oluşabilir , kötü bir görüntü oluşabilir telaşa kapılmadan önce enfeksiyon oluşmaması için pansuman yapın ve temizledikten sonra tekrar contractubex sürmeye devam edin. Krem hücre yenileyici etkiye sahiptir ve ciddi oranda hasarlı bölgeyi tamir edecektir. Yaranın büyüklüğüne göre ve iyileşme sürecine göre olgunlaşmış yara kabuğunu kaldırabilirsiniz. Bu yaranın iyileşmesini öteleme işlemidir ve kat kat alta inmeye yardımcı olur 3 kereden fazla yapmayın ve sonuncusunda tam bir iyileşmeyi bekleyin. 1 ay sonra isteğe göre aynı işlemi tekrarlayabilirsiniz ama izinizden büyük oranda kurtulmuş olacaksınız. Kendim de tecrübe ettim. Umarım yardımcı olabilirim.
MERHABA KULLANDIĞIN TCA YI NEREDEN ALDIN? BİR DE GERÇEKTEN İŞE YARAMADI MI? CEVAP VERİRSEN ÇOK SEVİNİRİM.
tca'nın fiyatları değişiyor canım kesinlikle doakimyadan alma saçma sapan bir firmatca nn fiyatı ne kadar
yaptınız mı?Valla doa yı herkes ovuyor,ben oradan Alicam, kullanınca yorum yaparım.
Yaptım 2 defa güzel beğendim.yaptınız mı?
nerenize yaptınız ?Yaptım 2 defa güzel beğendim.
Farklı renk ilk deneme için yaptığım alanda oldu,o da hafif, yanağımdaki sivilce cukiru için yaptım, 25 lik aldım 20 sn durabildim, çok açitti. Bide benimcildim eşşek cildi gibi, bı daha yaptım , oda iyiydi, yani iyice araştır yap yüzünü yakma da, sotunly bölgeye sür yeter ben heryer surdum pleelig gibi.nerenize yaptınız ?
ben çatlaklarıma, su çiçeği çukur izlerime ve alnımdaki biraz derin yara izime yapmak istiyorum. olur mu sizce ?
% kaç kullandınız ?
bir de sadece bu sorunlu bölgelerin üzerine sürsem, tüm yüzüme sürmesem olur mu? renk farkı kalıyor mu?
yaa sadece sorunlu bölgeye sürücem de renk farkı oldu demişsiniz ? çukurlarınız geçti mi? doa dan aldınız dimi?Farklı renk ilk deneme için yaptığım alanda oldu,o da hafif, yanağımdaki sivilce cukiru için yaptım, 25 lik aldım 20 sn durabildim, çok açitti. Bide benimcildim eşşek cildi gibi, bı daha yaptım , oda iyiydi, yani iyice araştır yap yüzünü yakma da, sotunly bölgeye sür yeter ben heryer surdum pleelig gibi.
Doadan aldım, sorunlu yere sur ve güneşe sakin çıkma hava kapalı olsa bile güneş kremi sur, bide cilt yenileyici, oranın uzmanı ile tel de gorusebilirsin.yaa sadece sorunlu bölgeye sürücem de renk farkı oldu demişsiniz ? çukurlarınız geçti mi? doa dan aldınız dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?