jilet izlerime tca sürmeye başladım

ahahha aynen bi de o kadar araştırma yaptım ki yanık konusunda uzman olmam yakındır:KK45: ya ben bi siteden gördüm jilet izleri için %60 önermişlerdi.. sonradan ayıktım, meğer reklam amaçlı bi siteymiş.. bilsem bu kadar yüksek kullanmazdım. en fazla 2 dakika beklettim gerçi ama o 3-4 güne soyulur dedikleri durum yok işte.:KK61: işin kötüsü benim izler de hala belli hani yanık halini alsa senin gibi yağ sıçradı derim :KK70: o kadar berbat ki sanki jileti atıp üstüne kolumda sigara falan söndürmüşüm gibi manyak bi hal aldı... kendime çok kızıyorum çok...
bu arada limonun ben de yakıcağını düşünmüştüm besmele çekerek bastım korkudan :KK70: ama herhangi bi yanma olmadı, tabi senin yaralar açıksa şimdi yapmasan daha iyi olur. soyulma olmazsa expigmentten umutluyum en azından kahverengiliğini geçirir diye düşünüyorum..
ne yaptık biz bacımmmmm :KK53:

bugün gidip bi ton krem-vitamin falan aldım. tca'dan sonra çinko oksitli pişik kremi ve e+b vitaminleri karıştırıp sürün yazmışlardı bi sitede. şimdi o pişik kremini sürdüm içinde zaten b ve e vitaminleri varmış, bi de ek olarak bepanthen ampul ekledim.
bu arada dün akşam limonun suyunu sıkıp pamukla yanık yerlere yedirdim ve beklettim o şekilde pamukları kolumda 15 dk filan. yaraların renginde hafif açılma oldu, dene istersen sen de. günde 2 kez yapıcam bu limon olayını.
son olarak da expigment %4lük krem aldım ona da herhangi bi soyulma olmazsa bi kaç güne başlıycam.. renk açıyo. onu da şöyle yapmayı düşünüyorum eczacıya da sordum iyi olur dedi; expigment kremin içine e ve bemiks ampulleri ekleyip karıştırıcam, günde iki kez sürücem. fotoları atarım birazdan.
senin de hala yara halindeyse bi soyulma durumu yok sanırım di mi? :/
E vitaminine dikkat edin tüyleri kuvvetlendirir ben nemlendirici dahi süremedim eczacı besler tüyleri dedi ben bi kaç sefer surdum gerçekten tüyler kuvvetlendiriyor ben de bıraktım nemlendiriciler içinde e vitamini olmayan nemlendirici tercih etmemiz gerek öyle bir krem de bulamadim ayrıca yüzüme bende expigment düşünüyorum tca yazın olmuyor yüzüm kırışık kırışık 10 gün buluyor dışarı çıkmakta problem oluyor expigment burun üstünde cil gibi kahverengi lekelere tek başına yeterli misizce birde o krem de soyma yapiyormu?

E vitaminine dikkat edin tüyleri kuvvetlendirir ben nemlendirici dahi süremedim eczacı besler tüyleri dedi ben bi kaç sefer surdum gerçekten tüyler kuvvetlendiriyor ben de bıraktım nemlendiriciler içinde e vitamini olmayan nemlendirici tercih etmemiz gerek öyle bir krem de bulamadim ayrıca yüzüme bende expigment düşünüyorum tca yazın olmuyor yüzüm kırışık kırışık 10 gün buluyor dışarı çıkmakta problem oluyor expigment burun üstünde cil gibi kahverengi lekelere tek başına yeterli misizce birde o krem de soyma yapiyormu?
evet cnm soyuyo expigment, tca kadar olmasa da güneş lekelerinde işe yarar. tabi yine sen güneş kremini ihmal etme lekelerine yenileri eklenmesin. expigmentten sonra mutlaka kullan güneş kremi..

bu arada soyulma başladı çok mutluyum :KK28: ama minik bi yerde hafif sarı bi iltihaplanma oldu tavsiye ediceğiniz iltihap geçirici krem var mı kızlar?

kizlar cok merak ettim, kollarinizda bi yerlerinizde neden jilet izleri var :KK57:
jiletle temizlik yaptiginiz icin mi? nasil becerdiniz kendinizi kesmeyi allasen?

Arkadaşlar ilk defa sizden duydum ben bu tca yı. Nedir? Nerden alınır vs bilgi verebilir misiniz? bende de jilet sigara izleri falan var ya :KK43:

Arkadaşlar ilk defa sizden duydum ben bu tca yı. Nedir? Nerden alınır vs bilgi verebilir misiniz? bende de jilet sigara izleri falan var ya :KK43:
canım benim ki % 60 ..kötü yaptı kolumu..jilet izleri gitti ama yanık izi kaldı..galiba daha az oraanda olanı kullanmak gerekti..google a tca yaz çıkar canım..

canım benim ki % 60 ..kötü yaptı kolumu..jilet izleri gitti ama yanık izi kaldı..galiba daha az oraanda olanı kullanmak gerekti..google a tca yaz çıkar canım..
Baktım şimdi vitaminlerle bakım lazımmış yoksa yanık izi kalıyormuş vs. Ne yapsak kurtulamıyoruz yani. Bu arada eczanede satılıyor mu bu canım fiyat aralığı nedir?

Kızlar kisin tca yapip yazında expigment yaptım %4 gerçekten burnumda ki kahverengi cil şeklindeki lekeler den eser yok expigment üzerine gece kremimi surdum her kalktığında yüzüm daha beyaz lekeler açılmıştı ve şoyle söyliyim benim yüzüm baya zayıftır cildimden derisi incedir gerçekten purussuzlesti ayrıca gunes kremi solante kahverengi lekelere karsi olanı aldım eczacı dan tutun doktorlar da aynı seyi dedi uyduruk gunes kremiyle kıyaslanamaz diye şükür gerçekten fondatene ihtiyaç kalmadi

Baktım şimdi vitaminlerle bakım lazımmış yoksa yanık izi kalıyormuş vs. Ne yapsak kurtulamıyoruz yani. Bu arada eczanede satılıyor mu bu canım fiyat aralığı nedir?

cnm eczanelerde bulamayabilirsin ama internetten satın alabilirsin ben öyle yaptım. %60 tca kullandım soyuldu da bi miktar izler de hafif bi azalma oldu, ama çok çok yüksek 60 asit bu yüzden çok tehlikeli. ben de %40lık alıcam şimdi, riske atmak istemiyorum bi daha. alıcak olursan uyarmış olayım.. merak ettiğin bi şey olursa mesaj atabilirsin baya araştırma yaptım çünkü bu tca olayıyla ilgili :KK16:

cnm eczanelerde bulamayabilirsin ama internetten satın alabilirsin ben öyle yaptım. %60 tca kullandım soyuldu da bi miktar izler de hafif bi azalma oldu, ama çok çok yüksek 60 asit bu yüzden çok tehlikeli. ben de %40lık alıcam şimdi, riske atmak istemiyorum bi daha. alıcak olursan uyarmış olayım.. merak ettiğin bi şey olursa mesaj atabilirsin baya araştırma yaptım çünkü bu tca olayıyla ilgili :KK16:
Bu tca olayı iyi hosta yüzün kıris kıris kahverengi tabaka oluyor toplumda olmuyor yazın krem denedim krem daha iyi oldu yüzde belli olmayacak şekilde hafiften soyuyor göz altına tca yapan varmi yurt dışında yapılıyormuş göz altı morlugu icin deneyen varmi

senin kahverengi lekelenmelerin soyuldu mu canım? benim de aynı dert vücudumda var %25lik tca yaptım dün kahverengileşti bazı yerler bazı yerler sadece kızardı. Bunlar soyulacak mı? Sen de ne oldu? S sevcan03 gözaltına cesaret edilemez ya yuh yüzde %15lik falan yapmak lazım ona ya da %10 luk o da soyar mı ki?

%60lık uygulaması sonrası şuan nasıl kolların fito ve madecassol önerdiler bana hemen uygulama sonrası ama sende iz kaldı diyorsan contratubex kullan. ben iz kalacağını düşünmüyorum ya çok mu sürdün nasıl uyguladın ki böyle oldu... b,r arkadaş da %70lik uygulamıştı çatlaklarına ben de vücuduma %50lik denemek istiyorum %25lik yaptım şimdilik inşallah bunlar bir soyulsun. O değilde pamuğa dökülünce bu asidi pamuk emiyor derimize sürünce pek etki etmiyor ben direk derime döküp pamukla yayıyorum ya da nasıl uygulanmalı ki? Daha çok etki etmesi için?

senin kahverengi lekelenmelerin soyuldu mu canım? benim de aynı dert vücudumda var %25lik tca yaptım dün kahverengileşti bazı yerler bazı yerler sadece kızardı. Bunlar soyulacak mı? Sen de ne oldu? S sevcan03 gözaltına cesaret edilemez ya yuh yüzde %15lik falan yapmak lazım ona ya da %10 luk o da soyar mı ki?
cnm sabırla bekle.. benim kızarıklıkların kahveye dönüşü, daha sonra oluşan kahve izlerin kurumaya başlaması bir haftamı aldı. bir hafta sonunda yavaş yavaş izler kenarlarından kalkıcak ve soyulmaya başlayacak. ama nemli tut, ve çok temiz tutmaya özen göster krem süreceğin zaman ellerini yıka ki enfeksiyon kapmasın yanık. bi de bence %60-70 çok yüksek kullanma derim canım, çok tehlikeli yani %25 denemişsin pat diye %50ye çıkma kararı alma.. en azından 40lık dene önce... 60-70 nedir eritir derini allah saklasın asit bu... gerçekten çok tehlikeli, internetten tcayı evde yapıp bi sürü istenmeyen şeyler yaşayan kişiler gördüm fotoğraflar içler acısıydı...

cnm sabırla bekle.. benim kızarıklıkların kahveye dönüşü, daha sonra oluşan kahve izlerin kurumaya başlaması bir haftamı aldı. bir hafta sonunda yavaş yavaş izler kenarlarından kalkıcak ve soyulmaya başlayacak. ama nemli tut, ve çok temiz tutmaya özen göster krem süreceğin zaman ellerini yıka ki enfeksiyon kapmasın yanık. bi de bence %60-70 çok yüksek kullanma derim canım, çok tehlikeli yani %25 denemişsin pat diye %50ye çıkma kararı alma.. en azından 40lık dene önce... 60-70 nedir eritir derini allah saklasın asit bu... gerçekten çok tehlikeli, internetten tcayı evde yapıp bi sürü istenmeyen şeyler yaşayan kişiler gördüm fotoğraflar içler acısıydı...
tamam kızarıklıkların hafif kahveliklerin geçmesi için tam olarak kahverengi olması için fito ve madecassol kremini günde 3 sürüyorum. 1 ay sonra dediğin gibi %40'lik deneyeyim. Kızarıklıklar senin ne kadar sürede kahveye döndü Wildandfree Wildandfree ?

tamam kızarıklıkların hafif kahveliklerin geçmesi için tam olarak kahverengi olması için fito ve madecassol kremini günde 3 sürüyorum. 1 ay sonra dediğin gibi %40'lik deneyeyim. Kızarıklıklar senin ne kadar sürede kahveye döndü Wildandfree Wildandfree ?
bir hafta sürdü canım, sonrasında kabuğumsu bi hal alıyo kurumaya başlıyor. şu an tamamen soyuldu ama sürdüğüm yerlerin rengi pembe pembe, yeni deri oluştuğu için hassas aynı zamanda.

bi de şöyle bi şey var ki ben tca'yı 30 sn beklettim sadece.. 30 sn olmasına rağmen yaktı ve dediğim gibi sonuç aldım. çok bekletmek asitin deride alt katmanlara ulaşıp fazla yakmasına sebep olabilir diye korktum çünkü. bayağı korktum ilk yapışımda iyice berbat ettim deriyi diye düşünerek, ondan uyarıyorum sadece başkasının başına bi şey gelmesin diye..

X