Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Angelmask gözükmüyor resimler nedenDiger kolumun 3.5 yil sonraki hali
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Angelmask gözükmüyor resimler neden
Bence sen cengiz acikelle bir görüş kabariklik var sende ve kanarlari bariz belli ve güneşte alttaki izler de belli oluyor kontrole gittinmi cengiz hocaya
Diger kolumun 3.5 yil sonraki hali
Ben 2 yaz gunese cikmadim
Diger kolumun 3.5 yil sonraki hali
kolun çok iyi durumda gözüküyor.inşallah bizimkilerde bu halde olur.
yandaki kabarıklar için advantan kullanmamı söyledi cengiz bey izler içinde kelo cote kullanıyorum
merak etmeyin olacaktır sadece biraz zaman
faydamız olduysa ne mutlu , iylrşme süreci 1 yıldan sonrada devam ediyor . rahat ol hiç bişe kalmıcak , ben artık denize bile giriyoruym , daha uzun kol hiç giymedim hep kısakol , ama genede güneşin altına koyup kızartmıyorum yani , elimden geldiğince güneşe pek maruz bırakmıyorum , ama benim sol kol olduğu için en çok güneşi araba kullanırken sol camdan aldığından , size tavsiye cam filmi nin faydası çok , uzun yolda kısa kollu iseniz camdan da mercek etkisi yapıyo sanki .Albüm olusturucam hemde ay ay ilk halinin fotolari yok gerçi 2. Aydan baslayip olusturucam kol ve bacak seklinde cunku bende burdaki yorumlardan cesaret alip gittim angelmask ve the bestin yorumları ikna etti tek tek okudum 300 sayfayi :) bari bir iki kişiye bile faydam dokunursa mutlu olurum bu arada onlarada burdan teşekkür edeyim hazir yeri gelmişken :)
muci_1907gfb@hotmail.com atarmısınnn lütfennresim yüklenmiyor foruma isteyene mail olarak gönderebilirim mail adreslerinizi yazın
tahin yağıyla geçtiğini duymuştumyanik izleri icin tedavi varmidir acaba