Popüler Konu Jilet izi giderme

Kolumun 7 ay sonraki hali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407492365198.jpg
    $1407492365198.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 386
Diger kolumun 3.5 yil sonraki hali

Eklentiler

• $1407492494668.jpg
    $1407492494668.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 373
Gözükmüyor mu ilginç tlfondan yüklüyor um ondan heralde

Angel ilk ameliyattan sonra ne zaman sonra güneşe çıktın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Albüm olusturucam hemde ay ay ilk halinin fotolari yok gerçi 2. Aydan baslayip olusturucam kol ve bacak seklinde cunku bende burdaki yorumlardan cesaret alip gittim angelmask ve the bestin yorumları ikna etti tek tek okudum 300 sayfayi :) bari bir iki kişiye bile faydam dokunursa mutlu olurum bu arada onlarada burdan teşekkür edeyim hazir yeri gelmişken :)
faydamız olduysa ne mutlu , iylrşme süreci 1 yıldan sonrada devam ediyor . rahat ol hiç bişe kalmıcak , ben artık denize bile giriyoruym , daha uzun kol hiç giymedim hep kısakol , ama genede güneşin altına koyup kızartmıyorum yani , elimden geldiğince güneşe pek maruz bırakmıyorum , ama benim sol kol olduğu için en çok güneşi araba kullanırken sol camdan aldığından , size tavsiye cam filmi nin faydası çok , uzun yolda kısa kollu iseniz camdan da mercek etkisi yapıyo sanki .

Artik yeni sitede fotoğraf yok mu arkadaşlar arkadasiniz fotolari gözükmüyor nereden bakiliyor bulan var mı

Angelmask son fotoğraflarını nasıl görebilirim bayadır girmedim sayfaya şuan fotoğraflar görünmüyor.

X