Jet Networking Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkiler ya benim üyeliğim hala onaylanmadı yaa size dönücez diyip duruyorlar ama hala msj gelmedi ne katalog nasıl bir sistem ya ben iptal etmek istesem ne yapmam lazım sıkıldım bugünde aktif etmezseler iptal etmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım acaba :99::95:

3 gün içindemi geldi katalogu bendemi bişey varyaa püff ne katalog geldi ne aktive ettiler

3 gün içindemi geldi katalogu bendemi bişey varyaa püff ne katalog geldi ne aktive ettiler

arkadas benım uyleıgım aktıf olmam katalogumun gelmesı 10 gun surdu sabırlı ol bence yakında olur senın uyelıgın ve ben cok memnun kaldım cunku fıyat lar hesaplı cesıt cok ve benım ılk gun olmasına ragmen cok fazla sıparıs aldım allaha cok sukur ınsallahda hep boyle olur kargom bugun geldı 2 yada 3 gun ıcınde bır sıparıs verıcem cunku bende musterılerımde sabırsızlar fıyatları gorunce memnun kaldılar bence sende oyle yap

fiyatlarda bahsedermisinz biraz, ben de satmak istiyorum ama fiyatlar yüksekse diye cesaret edip de üyelik için başvuramıyorum
mesela basit bi atlet ne kadar
ya da bi külot
ya da çorap filan?
bana cevap verebilirseniz çok sevinirim ben de ek iş yapmak istiyourm cvp lütfen

mesela atletler 5 var 7 8 10 yanı urune gore degısıyo cunku onunda grupları var her urunde oldugu gıbı plastı urunler coraplar camasırlar temızlık gereclerı fmutfak apratları saatler bunlar cok uygun bence bende genelde bunlardan sıparıs aldım ha bırde kıtaplardan onlarda cok uygun bence sende uye ol en azından kendı ıhtıyaclnı alırsın oyle dusun kaybedecek bıseyın yok aksıne kazancın olur:79::79::79::79::79:

haydah sımdı de gırıs yapamıyorum aktıf degılsınız dıyor yıne kac gundur gırıs yapıyordum aktıfdım sımdı yok sıparıste vermem lazım ben ne yapacagım ya

merhaba arkadaşlar birşey soracaktım bu jetnetworking katalogundaki araba şeklindeki küllükler dumanı çekiyormu cevremde almak isteyenler var öyle ise müşterisi çok bilen varsa cevaplasın lütfen.

merhaba arkadaşlar birşey soracaktım bu jetnetworking katalogundaki araba şeklindeki küllükler dumanı çekiyormu cevremde almak isteyenler var öyle ise müşterisi çok bilen varsa cevaplasın lütfen.

oyle bır urun benım katalogda yok kacıncı sayfada acaba senın katalog 35 tl olan katalogdanmı benım katalog 5 tl olan katalog cunku baktım yok sayfasını yazarmısın bır zahmet merak ettım

arkadaslar yıne gırıs yapamıyorum halbukı aktıf uyeydım ne yapacagım ben ya sıparıs vermem lazım cıldırıyorum bır yol gosterın mail attım bugunde tel edıcem ya

oyle bır urun benım katalogda yok kacıncı sayfada acaba senın katalog 35 tl olan katalogdanmı benım katalog 5 tl olan katalog cunku baktım yok sayfasını yazarmısın bır zahmet merak ettım

cnm yanımda katalog yok ama üye olup üctersiz katalog istemiştim hani kapıya geliyor katalog sadece kargo ücreti ödüyorsun 2.5 tl.ondan işte değiştimi acaba kataloglar.2 ay oldu neredeyse ben katalog alalı.

cnm yanımda katalog yok ama üye olup üctersiz katalog istemiştim hani kapıya geliyor katalog sadece kargo ücreti ödüyorsun 2.5 tl.ondan işte değiştimi acaba kataloglar.2 ay oldu neredeyse ben katalog alalı.

o zaman bılmıyorum cunku bende 10 12 gunluk uyeyım bana gelen katalogda oyle bır urun yok bana dun gelen katalog ne zaman cıktı onuda bılmıyorum ama kulluk dıye hıc bırsey yok burda ıstersen bır ırtıbata gec yınede sen bılırsın yada maıl at musterılerıne mahcup olma

bu urun benım katalogda yok hıc bır bılgımde yok urun kodunuda yazarmısın yada sayfasını bı bakıyım

cnm suan elimde katalog yok müşteride o yüzden yazamıyorum aynı bu şekilde var bendeki katalogta ama sanırım geçmiş netten bakıyorum jetnetworking kataloguna yok onda dediğiniz gibi.

üyeliğim şükür kabul oldu vede katalogum da geldi teytey

hadı gozun aydın bol satıslar ınsallah ya benım uyelıgımde problem var aktıfdım sımdı yıne gırıs yapamıyorum sıfrem degıstı 1 kere gırıs yaptım sımdı yıne onada gırıs yapamıyorum ben bu ısten bısey anlamıyorum yarın yıne tel edıcem bakalım sıparıs almamıs olmasaydım belkı uyelıgı bırakırdım ama sımdı oyle bı sansım yok

ins problemin çözlüyor bol satıslar sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…