3 gün içindemi geldi katalogu bendemi bişey varyaa püff ne katalog geldi ne aktive ettiler
fiyatlarda bahsedermisinz biraz, ben de satmak istiyorum ama fiyatlar yüksekse diye cesaret edip de üyelik için başvuramıyorum
mesela basit bi atlet ne kadar
ya da bi külot
ya da çorap filan?
bana cevap verebilirseniz çok sevinirim ben de ek iş yapmak istiyourm cvp lütfen
merhaba arkadaşlar birşey soracaktım bu jetnetworking katalogundaki araba şeklindeki küllükler dumanı çekiyormu cevremde almak isteyenler var öyle ise müşterisi çok bilen varsa cevaplasın lütfen.
oyle bır urun benım katalogda yok kacıncı sayfada acaba senın katalog 35 tl olan katalogdanmı benım katalog 5 tl olan katalog cunku baktım yok sayfasını yazarmısın bır zahmet merak ettım
cnm yanımda katalog yok ama üye olup üctersiz katalog istemiştim hani kapıya geliyor katalog sadece kargo ücreti ödüyorsun 2.5 tl.ondan işte değiştimi acaba kataloglar.2 ay oldu neredeyse ben katalog alalı.
tamam cnm teşekkürlerEki Görüntüle 138820 nette bu şeklde buldum resmini
bu urun benım katalogda yok hıc bır bılgımde yok urun kodunuda yazarmısın yada sayfasını bı bakıyım
bu urun benım katalogda yok hıc bır bılgımde yok urun kodunuda yazarmısın yada sayfasını bı bakıyım
üyeliğim şükür kabul oldu vede katalogum da geldi teytey
ins problemin çözlüyor bol satıslar sanadahadı gozun aydın bol satıslar ınsallah ya benım uyelıgımde problem var aktıfdım sımdı yıne gırıs yapamıyorum sıfrem degıstı 1 kere gırıs yaptım sımdı yıne onada gırıs yapamıyorum ben bu ısten bısey anlamıyorum yarın yıne tel edıcem bakalım sıparıs almamıs olmasaydım belkı uyelıgı bırakırdım ama sımdı oyle bı sansım yok
ins problemin çözlüyor bol satıslar sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?