NİHAYET oh be bugun uyelıgım aktıf hale geldı sıteye gırebılıyorum ama kargom gelmedı olsun beklerım bugun yarın oda gelır elbet ınsallah bolda satıs yaparım fıyatlar cazıp geldı bana en azından kendıme bıseyler alırım yasasın herkese ıyı aksamlar
sonunda canım=) hayırlı olsun iyi satışlaarbende senin gibi düşündüm enazından kendime alırım kahwaltı takımı falan harika
kızlar nette gezerken farkettim
pierre cardin de çok güzel ben onun da satışını yapmayı düşünüyorum
ne dersiniz?
çamaşırları falan çok güzel ve kaliteli...
guzel fıkır ama fıyatlar bıraz uçuktur pierre cardınde dıye dusunuyorum ama yınede bellı olmaz marka tutkunu ınsanlar var umarım hersey umdugunuzdan guzel olur eger satısını yaparsanız urunlerı bızlede paylasın lutfen tabıı fıatlarıda sımdıden bol sanslar arkadasım bu arada sızde bana bol sans dıleyın lutfen ıhtıyacım var
iç çamaşırlar qecelikler vs jet ile aynı fiyat diyebilirim
ama pierre cardinin gecelikleri mükemmel bayıldımm :)
kayıt oldum bu sabah az önce arayıp aktifleştirdiler
hepimize bol şans diliyorum arkadaşlar
inşallah qüzel qüzel satışlar yaparız
canım pierre cardinin sitesini yazabilirmisin
aa evet banada banada lutfen
aa evet banada banada lutfen
adresi merak edenlere özelden msj olarak yazabilirim
Merhaba..
Arkadaşlar sık sık bu uyarımızı bu tür temsilcilik içeren konulara yazıyoruz ama ne yazık ki dikkate alınmıyor..
Bu firmalara üye olacaklar ürünlerin kendi sitelerine, üye toplayacak olanlar ise lütfen eşine,dostuna,etrafına yönelsin..Sitemizin kuralları vardır ama bu tür konularda mesaj yazarken hiçbir üyemiz ne forum kurallarına göz atıyor ne de konu içine yazdığımız uyarıları dikkate alıyor..
Aşağıda belirteceğim noktaları iyi anlayalım, bilmeden yazanlara da anlatalım lütfen..
Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.
Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..
Katolog eklemek,ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..
Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..
Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..
Kolay gelsin
Kadınlar Kulübü
Bu şekilde paylaşım yapmayanlar siteden bir süre uzaklaştırma alacaktır..
Uyarımızı dikkate alarak paylaşım yapalım lütfen..
arkadaslar içime dogdu heralde bugun kargo gelecek sabırsızlıkla beklıyorum ama gelsın artık 10 gun oldu cıldıracam artık ya
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?