Jet Networking Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar nette gezerken farkettim
pierre cardin de çok güzel ben onun da satışını yapmayı düşünüyorum
ne dersiniz?
çamaşırları falan çok güzel ve kaliteli...

kızlar nette gezerken farkettim
pierre cardin de çok güzel ben onun da satışını yapmayı düşünüyorum
ne dersiniz?
çamaşırları falan çok güzel ve kaliteli...

guzel fıkır ama fıyatlar bıraz uçuktur pierre cardınde dıye dusunuyorum ama yınede bellı olmaz marka tutkunu ınsanlar var umarım hersey umdugunuzdan guzel olur eger satısını yaparsanız urunlerı bızlede paylasın lutfen tabıı fıatlarıda sımdıden bol sanslar arkadasım bu arada sızde bana bol sans dıleyın lutfen ıhtıyacım var

iç çamaşırlar qecelikler vs jet ile aynı fiyat diyebilirim
ama pierre cardinin gecelikleri mükemmel bayıldımm :)
kayıt oldum bu sabah az önce arayıp aktifleştirdiler
hepimize bol şans diliyorum arkadaşlar
inşallah qüzel qüzel satışlar yaparız

hadı bakalım hayırlı olsun urunlerını gorme sansımız varmı yada hangı sıteden bakalım merak ettım dogrusu

aa evet banada banada lutfen

arkadaslar bısey sorcam sıze jetın yagdanlıgı akıtıyormu kulanan varmı bırde urun degısımınde kargo ucretı kıme aıt bızemı yoksa jetemı ha bırde plastık urunlerın genelı hakkında bılgınız varsa kullanan memnunmusunuz sıkayetınız varmı bırde sıkayet gelen urunlerı napıyoruz ıade yada degıstırme yapıyorlarmı acaba

aa evet banada banada lutfen

canım ben bi siteye üye oldum pierre cardin, doremi, yeni inci we victoria`s secret in markaları mewcut.ama cleopatranın bahsettiği sitemi onu bilmiyorum tek yapman gereken üye oluyorsun we sol tarafta online soru sorma butonu war orayı tıklayıp bayilik istiyorum diyorsun.gereken bilgiyi sana online olarak weriyorlar.tek kullanıcı olarak üye olursan fazla indirim alamıyorsun ama bayilik olarak yaptıgın zaman geliş fiyatına alıyorsun ürünleri.şimdilik öğrendiğim bunlar..daha değişik bilgiye ulaşırsam aktarırım.ben beğendim şahsen networkinge göre içgiyimde daha çok çeşit war we ünlü markalar çok uygun fiyata bulunuyor=)

geldimmm geldimmmm:80:
adres avrupanetworking yazın çıkıor arkadaşlar

Uyarımızı dikkate alarak paylaşım yapalım lütfen..

Son düzenleme:
arkadaslar içime dogdu heralde bugun kargo gelecek sabırsızlıkla beklıyorum ama gelsın artık 10 gun oldu cıldıracam artık ya

:97::97::97::97::97::97::97::97::97::

Son düzenleme:
inşallah beklıyorum kargo gelecek dıye gezmeyede gıdemıyorum neyse katalogla gıderım hem tıcaret hem zıyaret olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…