• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jet femme avon parfüm

bu parfümü çok severek kullanıyorum ve çok güzel bi kokusu var çokta kalıcı kıyafetlerimden hiç çıkmıyor zemuszemus
yeni katalogta indirime girmiş hemen sipariş verdim tabi kaydirigubbakcemile3almak isteyenlere tavsiye ederim avonun en başarılı parfümlerinden biri bence..

Kampanyalardan birinde katalogda verilen kokusuna bakarak çok beğendiğim bu parfümü kampanya 13' te indirim olması nedeni ile büyük bir sevinçle almış olsamda tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.

Bu kadar berbat kokan bir parfüm hiç düşünmemiştim açıkçası.

İlk parfüm geldiğinde açtım bir güzel ne olsa kalıcı olmaz diye 8-10 fıs sıktım ama koku bir acaip ilk 10 dk.' dan sonra hafifler filan dedim ama yok kendimi eve zor attım millet hep der ya kokudan migrenim azıyor bilmem ne hep derim bunlarda bir acaip kokudan migreni niye azıyorsa diye ama gerçekten midem kalktı desem yeridir.

Suçu parfüme bulmayayım diye duş aldıktan sonra sadece 2 fıs sıkıp denedim ama ı ıhh kullanabileceğim bir parfüm asla değil.

Kalıcılık olarak hakkını yemeyeyim ilk defa avonun bir parfümü bu kadar kalıcı oldu diyebilirim.

jet femme şu an kullandığım parfüm gayet kalıcı ve hoş kokusu var. percieve, bond girl ve özellikle cristian lacroix i de tavsiye ederim birde edt parfümler pek kalıcı olmuyor edp olanları seçerseniz daha kalıcılığını koruyor

Arkadaşlar bu parfümü aldım ve dolap bekliyor ben beğenmedim.Çok çok azkullandım 3-5 sıkımlık.Ve satmak istiyorum yarı fiyatından da uyguna.ısterseniz lütfen bana özelden mesaj atın.Hem siz yaralanın hem ben de kalıp kötü olmamış olur çünkü beğenmedim kullanmıyorum.Ama gerçekten çok kalıcı bir parfümmüş.

bende de yarısına kadar dolu. eğer takas yapmak isteyen olursa her hangi bir şeyle takas yapabilirim. özelden mesaj atabilirsiniz

ben çok beğeniyoum bu parfümün kokusunu. avon diyince 1. for away 2. jet femme geliyor. bazı arkadaşlar berbat falan demiş. çok şaşırdım açıkçası ama zevk meselesi

kampanya 1 katolugunda katolog fiyatı 30,00 tl kızlar ben indirimli veriyorumn alanlar memnun kalıcılık konusunda şikayet almadım.

Aslında parfüm çok güzel ve çok kalıcı.Ama bana biraz koku olarak ağır geldi diyebilirim.Yinede kokla istersen ona göre al derim cnm.Birde ben bu aralar hafif kokuları tercih ediyorum.Bu parfümde elimde kaldı şu anda.

yeni aldım ben de,hiç ağır gelmedi bana,turunçgil gibi kokuyor,oldukça beğendim benbayanssulusmile

ben de yeni aldım, eşim de ben de çok beğendik doğrusu... Etkileyici, feminen ve buna karşın ağır olmayan bir kokusu var...

Back