Jessie J

bilmem yuzunu begendim ben sarkılarının hepsini dinlemesemde 2-3 tanesini severim tabi herkesin zevkide farklı:)

Bu fotoğraflarda beğendim ben. Güzel diyemem ama tarzını sevdim. Çok yakışmış ona.

Son düzenleme:
kardesım cok sevıyor bu kızı :) bende bı sarkısını sevıyorum sadece tarzı ılgınc

çok yetenekli bi sanatçıı. kate perry ye bir sürü şarkı yazmış vermiş. adele ve leona lwis le aynı okulda okumuşlar şimdi 3ü de süper sesler :) ne güzell

Ben sevmiyorum daha doğrusu kadının yüzünü 101 Dalmaçyalı'daki cadıya benzettiğim için korkunç geliyor :s

Başlarda çok itici gelmişti ama sonraya doğru ısınmaya başladım. Price Tag şarkısını çok seviyorum. Eğlenceli bir şarkı ve bir çok ünlüye şarkı sözü yazmış. Baya yetenekli yani. Seside güzel. Sevdim ben bu kızı.

Başlarda çok itici gelmişti ama sonraya doğru ısınmaya başladım. Price Tag şarkısını çok seviyorum. Eğlenceli bir şarkı ve bir çok ünlüye şarkı sözü yazmış. Baya yetenekli yani. Seside güzel. Sevdim ben bu kızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…