Jessica Alba ve tarz

çok beğeniyorum bu kadını hele o gülüşü ve dudakları bir harika hamileliğindede bi ayrı güzeldi...

bende çok seviyorum bu hatunu tarzıda çok güzel kendide , çok güzel bi anne ,çıtı pıtı çokta zarif

bende bi alıntı yapayım tarzıyla ilgili

Jessica Alba son zamanlarda saçına tac takmadan sokağa çıkmıyor. Tac severliğini biraz kendime benzettim. Moda diye değil elbette kendine yakıştırdığı ve sevdiği için kullanıyordur herhalde. Tac ve saç bantlarının moda olması birazcık daha fazla alternatif modellere sahip olmamızı sağladı diyebiliriz.

Alıntı........

Genel olarak bakıldığı zaman senin benim gibi bi kot pantolon ve tşhortla dışarı çıkan bi insan ama şöle bişi var kadın giydiği şeyleri yakıştırıyo kendine kombine etmesini biliyo bence gayette şık oluyo :)

[ı]oldum olası beĞenırım jessıca albayı..vÜcudu harıka..yÜzÜde Çok sveımlı.[/ı]

çok seviyorum bu kadıını,çok sevimli ,çok rahat spor giyiniyor...yüzüde çok duru,bebeği ise çok şekerr

şahsen bu hatunu çok beğenirim ağzı burnu kalemle çizilmiş gibi çok da zarif

zaten bu kadın şirinliği ve doğallığıyla dikkat çekiyor çok gösterişli seksi bir hatun değil ama çok sempatik buluyorum ben onu çok hoş..

2. cocuguna hamile olan Jessica Alba cicek desenli elbisesi ve halat kemeriyle cok cici gorunuyor.

salincaktaikikisi.com

Son düzenleme:

tarzına,tipineiyüzüne,fiziğine bayılıyorummmm

ha bide küt saçlarına.. özellikle dağınık doğal haldeykenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…