Jessica Alba ve tarz

evet çok hoş bi bayan tarzı felan dikkat çekici yaşına göre giyinmeyi ii bilio oldu olası öle zaten kendide çok hoş çıtı pıtı bişe:)

bende çok beğeniyorum bu kadını..
makyajsız yüzü ruh gibi ama ..
genede doğal olarakta güzel bir yüzü var..
çok tatlı ve sempatik geliyo bana
vucududa çok hoş kendi gibi...
ama saç rengi olarak karamel tonları çok yakışıyor..:hulya:

Ben çok beğeniyorum ya...:1rolleyes:

Tarzı da bana yakın oldukça...farklı renkleri bir arada kullanıyor, ama Pastel renkler de çok yakışıyor...

Bir fotoğrafta elinde Dermalogica kutuları vardı herhalde ürünleri kullanıyor ki, cildi çok düzgün, makyajsız halinde bile cildi pürüzsüz görünüyor...Buğday tenli olduğu için ayrıca beğendiğim bir kişilik. kaydirigubbakcemile5

bayiliyorum cok begeniorum fizik super tarzi herseyi kocasida handsomekaydirigubbakcemile3

Bi tek leoparlı halini sevmedim. O da leopara olan nefretimden yani :D :roflol:

bayılıyorum bu kadına ya zaten çok seviyodum ama honey filminden sonra dahada hasta oldum :lepi:

annelik bi insana bu kadar yakışır:nazar:

tatlı bi yüzü var ama nedense beni itiyo bu kadın neden olduğunu da bilmiyorum sevmek istiyrum ama yok sevemedim bi türlü

benden önce davranmışsın düş yerimseniben

bayılırım jessica ya,giyim saç baş tarz tek kelimeyle süper :lepi:

Yaa tapıyorum bu kadına ben bu çocuk bu kadından nasıl çıktı hayret çok şeker bi gülüşü yüzü ve tarzı var opuyorumnanaktan

hoş kadın..şal a tutkun onu anladım resimlerden..bir de bebeğini kucağına almayı çok seviyor :)) kocası mı ne bön şekilde elini sallayaarak duruyor kadın minicik haliyle taşıyor koca bebeği :)) çok da tarzı yok kendi havasında takılıyor...

tarzı çok güzel genelde rahat giyiniyor, vee çookk güzel bir kız yaa bayılıyorum ben buna, sarılıp öpesim geliyor nedense..

ben de çok seviyorum bu kadını. özellikle vücudu mükemmellllllll:)
aşırı zayıf değil mesela tam kıvamında vücut hatları var ve ben hangi sporu yaptığını çok merak ediyorum acaba bilen var mııı? :)

cok tatlı kadın yaa cok begenıyorum oyunculuguda öyle=)
bu kadını nehır erdogana benzetiyorum her gördüğümdede eşime sorarım benzio demi diee
ama nehiri hiç sefmiomm=((

çok tatlı bi kadın yaa çocuğu old bilmyrdm vallamirmirmirmir

Back