• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jeoclay Volkanik Kil Maskesi

maricik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
901
20
118
İzmir
Merhaba bayanlar bu maskeyi sitenin reklam kısmında gördüm Ebru Şallının güzellik sırrı diye yazıyor. Acaba alıp kullananınız var mıdır diye sormak istedim. Ebru Şallı güzel ve bakımlı bir bayan yani eğer doğruysa o da kulanıyorsa denemek lazım aslında.

Merhaba bayanlar bu maskeyi sitenin reklam kısmında gördüm Ebru Şallının güzellik sırrı diye yazıyor. Acaba alıp kullananınız var mıdır diye sormak istedim. Ebru Şallı güzel ve bakımlı bir bayan yani eğer doğruysa o da kulanıyorsa denemek lazım aslında.

Bende inceledim ama pek bir bilgi bulamadım,kullananda yok

Evet bende araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım dediğiniz gibi kullananda yok. Ebru Şallının cildini çok beğenirim kadın kendine çok iyi bakıyor. Acaba gerçekten kendi kullanıyor mudur bu ürünü yoksa sadece reklam amaçlı mı ? Umarım kullanan olurda buraya yazar

kızlar ben az once aldım urunun kendi sitesinden.1-2 gune teslim ederler.deneyip sonucu yazıcam size :)ben baya arastırdım zaten cok onceden beri var olan bi malzemeyi yenı bır paketle sunuyolar hepsı o:)ebru sallı urunun reklem yuzu o kadar.ama maske dermokozmetık oldugu ıcın etkılı olacağını düşünuyorum.bakalım kullanıp görücez...

kızlar ben az once aldım urunun kendi sitesinden.1-2 gune teslim ederler.deneyip sonucu yazıcam size :)ben baya arastırdım zaten cok onceden beri var olan bi malzemeyi yenı bır paketle sunuyolar hepsı o:)ebru sallı urunun reklem yuzu o kadar.ama maske dermokozmetık oldugu ıcın etkılı olacağını düşünuyorum.bakalım kullanıp görücez...

Canım memnun kaldın mı maskeden bende almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım bilgilendirirsen çok sevinirim :)

kızlar jeocaly maskeyi kullandım ve dün geldi ürünüm, akşam ilk kullanımda fark etti. dün akşam ilk defa uyguladım iyi geldi sanki.... denemek lazım güzel bi ürün yani doğal en azından.... hem iyi bir ürün olmasa ebru şallı kendi yüzünü kullandırtmazdı........:1:

cadyy lütfen diyet bölümünde açtığın konuya dönermisin 60 kişi seni bekliyoruz. :1::1::1::1:

Arkadaşlar merhaba, ben geçen gün aktardan saçlarım için yağ alırken bir bayanla karşılaştım. Biraz muhabbet ettik , bana sordu fondötenim nasıl diye , çok güzel tam cildinizin renginde dedim. Meğer volkanik kil kullanıyormuş bir süredir ve cildi o yüzden fondötenli gibi duruyor. Kesinlikle kullan tavsiye ederim dedi, ama aktar satmıyor internetten alabilirsin dedi ben almadım henüz. Çünkü yeşil kilim var onu bitirmedim. Ben yeşil kili lavanta, gül ve yulafla karıştırıp sürüyorum. Bu uygulamalar bitince Volkanik Kil almayı düşünüyorum Ama hangi siteden alacağım onu bilmiyorum.

:72:
:nazar::nazar::nazar::nazar:nazar: KIZLAR 3 AYDIR HAREMS YOSUNLU YÜZ MASKESİNİ KULLANIYORUM. KENDİ CİLDİME İNANAMIYORUM. ÜSTELİK CİLDİMDE AKNE İZLERİDE VARDI ONLAR İÇİNDE YİNE HAREMSİN SALYANGOZ KREMİNİ KULLANIYORUM.
SONUÇLARA KENDİM BİLE İNANAMIYORUM. VE YÜZDE YÜZ BİTKİSELMİŞ. MÜKEMMEL. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.​
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

ben kesinlikle onermiyorum ilk önce mayıs ayında 1 kutu aldım kullandım memnun kaldım benım yzuumde sıvılce yok cok az sıyah nokta ve hafıf çil var dı siyah noktalarımın gittiğini ve leklerimin açıldığını hissediyordum aama 2 gün sürüyordu iki gün sonra tekrar eski haline dönüyordu sitede öneri kullanımın 3 kutu ve sabununla kullanımı öneriyordu bende dedim düzenli kullanınca sabıtleşir 3 kutu daha aldım ve sabununu aldım ama cildim düzleceğine kötü oldu hayatım boyunca gözenek sorunu çekmmiştim ama artık çekiyorum gözzenklerim inanılmazz büyüdü arkadaşlarım bile senin cildine ne oldu dedi çünkü cilt yapımdan memnundum sadce dediğim gibi hafif çil lekelrim vardı kullanmaz olaydım şuan cıldım berbatt siyah noktalarım çogaldı burnumda vardı sadece ama oradakıler çoğaldı çenem anlım ve yanağim olmak üzre her yerde siyah nokta var ve cildimde bazı noktalarda renk çok açıldı bazı yrlerde açılmadı bide cildimde renk bozuklugu cıktı ortaya bu ürün alışkanlık yapıyor sürüp yıkadığınızda cildiniz harika ama etkisi 1 gün kesinlikle önermiyorum şimdi bu .yüzünden gözenklerim küçülsün diye loreal paris in skin perfection yüz kremini kullanıyorum umarım iyi gelir bir dahada tövbe yüzüme sürmicem abuk subuk şeyler

Arkadslar ben perfecxx volkanik kil maske aldim ve peeling özelliği de var ben kullandim cok begendim hem 15 tl ye aldim %100 natural bir urun buna inandim icine koku bile koymamis yapanlar yani doğal bir ürün

Ben önceden kullanmıştım tam etki etmeye başladı derken bitmişti çünkü az almıştım aktardan deneme amaçlı. Şimdi tekrar aldım kullanıcam sonuçlarını yazarım :D

Back