- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok itici ya çok çok çoookkk... Hatta berbat. Zevkime hiç uymuyor.![]()
ciddimi ? Bumu ıtıcı
Berbat ?yok artık tamam herkezın guzellık anlayısı farklıdır ama bu adama berbat demek '' dunya ucgen seklınde '' demek gb bıseydır..
herkesin zevki farklıdır birsey diyemiycem ama gercektende hani icime isleyen ender 1-2 erkekden biridir jensencok farklı herseyiyle espri anlayısı karizması yakısıklılıgı sempatikligi cekiciligi perfectttttt
![]()
ciddimi ? Bumu ıtıcı
Berbat ?yok artık tamam herkezın guzellık anlayısı farklıdır ama bu adama berbat demek '' dunya ucgen seklınde '' demek gb bıseydır..
Dediğim gibi herkezın bakıs acısı farklıdır ama bu adama berbat demek yok artık ya ..
yanı bu berbatsa dışardakılerın halını dusunemıyorum bıle
Adam bildiğin taş işte.. Bazıları sarısın sevmeyebılır renklı gozlu sevmeyebılır anlarım da berbat denemez buna olsa olsa tıpım deıl denır ..
Kaldıkı mesela ben sarı erkeklerı hıc sevmem normalde ama bu başka bısey .. İnsan bakmaya doyamıyor
Sempatık , sevecen , masum , seksi , komık , asi.. bu lıste boyle uzar gıder konu Jensen Akcles ise..
15'lik ergenlere dondum bu adam yuzunden pehh![]()
mesela..örnek vermek için söylüyorum:bi johnny depp in yanında bu ne ya..
normal bi tip işte.fiziği düzgün ona bişey diyemem ama extra bi çekicilik felan yok..
kendine has bişeyi de yok
Hem tipim değil hem de çirkin buluyorum, çirkinden öte berbat, evet berbat, benim için berbat.
Sıradan, çekicilik yok. Etrafımda olsa asla fark etmem.
Anlıyorum çok beğenmişsin baya etkilenmişsin ama istediğimi derim yani, niye diyemicekmişim.
Objektif olursam tabi ki çirkin değil. Her yeri düzgün.
Ama subjektif konuşuyorum ben farkındaysan.
Bu yüzden yorumlarıma "aaayyyy inanamıııyorruuuummmm" tarzı tepkiler vermek gereksiz.
Zevk meselesi bu. Relax!)