Jensen Ackles

Çok itici ya çok çok çoookkk... Hatta berbat. Zevkime hiç uymuyor. :19:

ciddimi ? Bumu ıtıcı
Berbat ? :53: yok artık tamam herkezın guzellık anlayısı farklıdır ama bu adama berbat demek '' dunya ucgen seklınde '' demek gb bıseydır..

herkesin zevki farklıdır birsey diyemiycem ama gercektende hani icime isleyen ender 1-2 erkekden biridir jensen :1: cok farklı herseyiyle espri anlayısı karizması yakısıklılıgı sempatikligi cekiciligi perfectttttt :27:

tumblr_m0tqyiTnbg1qjbkhqo3_250.gif

herkesin zevki farklıdır birsey diyemiycem ama gercektende hani icime isleyen ender 1-2 erkekden biridir jensen :1: cok farklı herseyiyle espri anlayısı karizması yakısıklılıgı sempatikligi cekiciligi perfectttttt :27:

Dediğim gibi herkezın bakıs acısı farklıdır ama bu adama berbat demek yok artık ya ..
yanı bu berbatsa dışardakılerın halını dusunemıyorum bıle :37:
Adam bildiğin taş işte.. Bazıları sarısın sevmeyebılır renklı gozlu sevmeyebılır anlarım da berbat denemez buna olsa olsa tıpım deıl denır ..
Kaldıkı mesela ben sarı erkeklerı hıc sevmem normalde ama bu başka bısey .. İnsan bakmaya doyamıyor
Sempatık , sevecen , masum , seksi , komık , asi.. bu lıste boyle uzar gıder konu Jensen Akcles ise..
15'lik ergenlere dondum bu adam yuzunden pehh :17:

Çok yakışıklı valla maşallah. Supernatural'ı Jensen Ackles için izliyordum tavsiye ederim güzel dizi :))

ciddimi ? Bumu ıtıcı
Berbat ? :53: yok artık tamam herkezın guzellık anlayısı farklıdır ama bu adama berbat demek '' dunya ucgen seklınde '' demek gb bıseydır..

Dediğim gibi herkezın bakıs acısı farklıdır ama bu adama berbat demek yok artık ya ..
yanı bu berbatsa dışardakılerın halını dusunemıyorum bıle :37:
Adam bildiğin taş işte.. Bazıları sarısın sevmeyebılır renklı gozlu sevmeyebılır anlarım da berbat denemez buna olsa olsa tıpım deıl denır ..
Kaldıkı mesela ben sarı erkeklerı hıc sevmem normalde ama bu başka bısey .. İnsan bakmaya doyamıyor
Sempatık , sevecen , masum , seksi , komık , asi.. bu lıste boyle uzar gıder konu Jensen Akcles ise..
15'lik ergenlere dondum bu adam yuzunden pehh :17:

Hem tipim değil hem de çirkin buluyorum, çirkinden öte berbat, evet berbat, benim için berbat.
Sıradan, çekicilik yok. Etrafımda olsa asla fark etmem.

Anlıyorum çok beğenmişsin baya etkilenmişsin ama istediğimi derim yani, niye diyemicekmişim. :27:

Objektif olursam tabi ki çirkin değil. Her yeri düzgün.
Ama subjektif konuşuyorum ben farkındaysan.

Bu yüzden yorumlarıma "aaayyyy inanamıııyorruuuummmm" tarzı tepkiler vermek gereksiz.
Zevk meselesi bu. Relax! ;))

Zaten amerıkan dızılerı yemın etmış, dunyanın tum yakısıklı erkeklerını bızım dızılerde toplayalım milletıde ekrana kıtleyelım diye.Bu ne ya ınsanmı bu sunu gordukce sevgılımden sogudum .Bu arada bu yakısıklı cocukları neden alımsız celımsız kızlar kapıyor ? ben sevgılısınde bısey goremedım adaletmı bu ya ıstanbul sokaklarına o kızdan daha guzelleri var.Birde cocuga bak agladım.

mesela..örnek vermek için söylüyorum:bi johnny depp in yanında bu ne ya..

normal bi tip işte.fiziği düzgün ona bişey diyemem ama extra bi çekicilik felan yok..

kendine has bişeyi de yok

mesela..örnek vermek için söylüyorum:bi johnny depp in yanında bu ne ya..

normal bi tip işte.fiziği düzgün ona bişey diyemem ama extra bi çekicilik felan yok..

kendine has bişeyi de yok

hepsının kendine has bır yakısıklılıgı var kıyaslamamak lazım kımseyle bence johnny deepten bı farkı yok..ama johnny karızma bu yonden ılgıyı cekıyor.bence bu cocukta bebeksı bır yakısıklılık var johnny ben erkeğim dıye gosterıyor kendını o yuzden agır basmıs olabılır sana bıtanem.

Oynadığı bütün dizileri izlemeye niyetliyim.Birgün yurtdışına çıkıp tanışmak hayali içinde yanıp tutuşuyorum.Karısından da nefret ediyorum.

Hem tipim değil hem de çirkin buluyorum, çirkinden öte berbat, evet berbat, benim için berbat.
Sıradan, çekicilik yok. Etrafımda olsa asla fark etmem.

Anlıyorum çok beğenmişsin baya etkilenmişsin ama istediğimi derim yani, niye diyemicekmişim. :27:

Objektif olursam tabi ki çirkin değil. Her yeri düzgün.
Ama subjektif konuşuyorum ben farkındaysan.

Bu yüzden yorumlarıma "aaayyyy inanamıııyorruuuummmm" tarzı tepkiler vermek gereksiz.
Zevk meselesi bu. Relax! ;))

Nasıl tepkı verecegım bana kalmıs bısey .
Yukarıda da yazdıgım gb tabıkı zevk ve bakış açısı .. sıze neden begenmıyorsunuz demedım berbat sozcugune uygun olmadıgını dıle getırdım
Bazı kalıplar vardır dıye neyse subjektif bır bakıs sunmussunuz nedeolsa.

Back