• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jennifer Love Hewitt

Bayılıyorum bu kadına :asigim:

ben de :asigim:

ehe, sen benden önce davrandın cnm, üşendim daha önce açılmış mı diye aramaya, ondan elim ermedi bi türlükaydirigubbakcemile3
çok beğeniyorum bu kadını yaaa:asigim:
dizideki giyim tarzı çok zevkli, minyon, çok şirin:1rolleyes:
dün yeni sezonun ilk bölümünü izledim, gene müthişti kadın, hele o gözleri dolu dolu oluyo ya, çok tatlııı...

benim de ne zamandır aklımda ama senin gibi üşendim kaydirigubbakcemile3
aynen ben de dizideki kıyafetlerine saçına makyajına bitiyorum çok da sempetik buluyorum
bugün de 2. bölüm çıktı aslında ama daha altyazı yok o nedenle indirdim ama izlemedim daha opuyorumnanaktan

2005 Ghost Whisperer (2005-2007) ben bu dizinin hastasıyım cnbc de çıkıyordu yakaladığımda soluksuz seyrediyordum.şimdi denk gelmiyor

2005 Ghost Whisperer (2005-2007) ben bu dizinin hastasıyım cnbc de çıkıyordu yakaladığımda soluksuz seyrediyordum.şimdi denk gelmiyor

dur sana bi site linki yollayayım, komple izle tüm sezonları. cnbc-e çok geriden takip ediyo, şu an 5. sezon oynuo.

Jennifer%20Love%20Hewitt%20and%20Jamie%20Kennedy-SDW-002112.jpg

jennifer_love_hewitt_5166912.jpg

jennifer_love_hewitt_061908_splash_m.jpg

Ayrıca ben herkes güzel bulsun diye koymadım ki..Giyimi makyajı saçı tarzı vs örnek olsun diye koydum diğer arkadaşların yaptığı gibi..

bise demedik canim,sen beyeniyosunki koydun,ama benimde yorum katmak cok dogal hakkim,diger arkadaslarin yaptigi gibiyerimseniben

Kızlar bu hatun qittikçe kilo alıyor poposundan :s üstü incecik altı çok qeniş olmaya başladı .. bir şeyler yapması lazım bence...

Back