• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jelle uygulanan lazer(yerli lazer) ve diode uygulayan merkezdeki indirim için yardım

lcopur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
75
4
98
Kayseri
arkadaşlar bulunduğum şehirde güzellik merkezi tüm vücut lazer bitiş garantili indirim yapıyor. bende gittim görüştüm daha önce alexsandrite kullanan bir merkeze gidiyordum. güzellik merkezinin fiyatı çok uygun geldi. internetten araştırayım ona göre yapayım dedim. ıpl denilen sistem lazer değil büyük indirim yapan yerler böyle kandırıyorlar yazan arkadaşlar var. bende emin olmak için merkezi aradım bana kullandığımız cihaz jelle çalışan lazer internette bulabilirsiniz dediler aradım taradım ama ben hala emin değilim jelle çalışan lazer ıpl ile aynımı yoksa ikisi de jelle çalıştığı için mi karışıyorlar. bu arada merkezde diode var gerekirse bana bunu kullanın derim ama güven önemli eğer lazer sistemi olmayan birşeyle beni kandırıp sözleşme yaptıracaklarsa paramı da kaptırmak istemem. bilen duyan arkadaşlar yardım eder misniz lütfen......:nazar:

ben ıkı defa lazer yaptırdım biri soguk hava üflemeliydi alex demişlerdi.öteki jelli ıpl lazerdi.acıkcası ıplde canım daha az acıdı.jelli yaptırdıgım yer %90 biticek dedi ince tüyler kalabilir ayva tüy gibi olanları görmez lazer siyahları görür demişti.fiyatı uygun diye bende ıpl istedim açıkcası.ben şimdilik memnunum bakalım :)

ıpl duyduğum kadarıyla gerçek lazer değilmiş sadece uygulandığı zaman sonuç veriyormuş ama bittiği zaman geri geliyormuş aynı şekilde o yüzden diyorum ıpl yerli lazer mi yani jelle uygulanan tek lazer ıpl mi yoksa kalıcı bir lazer daha varmı?
bu arada ıpl daha acısız mış onu biliyorum çünkü kıl köklerine çok etki etmiyormuş. yani lazer gibi derinin çok altına iletmiyormuş lazeri.

ıpl duyduğum kadarıyla gerçek lazer değilmiş sadece uygulandığı zaman sonuç veriyormuş ama bittiği zaman geri geliyormuş aynı şekilde o yüzden diyorum ıpl yerli lazer mi yani jelle uygulanan tek lazer ıpl mi yoksa kalıcı bir lazer daha varmı?
bu arada ıpl daha acısız mış onu biliyorum çünkü kıl köklerine çok etki etmiyormuş. yani lazer gibi derinin çok altına iletmiyormuş lazeri.

alexde yaptırdım ıplde yaptırdım bırer seans seklınde ıkısındede aynı acıyı hissettim.derecesı var ne kadar yuksek olursa o kadar erken bitirirmiş ben ilk oldugu için cok yüksek olmasın dedim zaten ilkde cilde bi deneme yapalım bakalım acıyı ne kadar hissetceksin gibi dediler.bir sonraki seansımda daha yüksek dereceyle yaptırıcam.sordum dedimki seanslar bittikten sonra kıllar tekrar cıkarmı hamilelikte hormonlarla alakalı cıkar onun dısında 3 sene boyunca senede bir kere olmak üzere tek seans yaptırırsın bi sene boyunca cıkmaz bu sekılde 3 sene yaparsan artık cıkmaz dedi zaten o cıkanlarda bikaç tane tüy gibi olur asla kıl olmaz rahatsız etmez dedi.arkadasım 5 seans yaptırdı 2 yıl oldu yatıralı bizzat koltukaltını gösterdi yanı öyle olcaksa cok iyi 5-6 tane tüy kalmış.birde ne kadar dogru bilmiyorum netten arastırırken okumustum alexde ısınlar derının altına geregınden fazla girdiginden daha kısa sürede bitebiliyormus ama ilerde kemik erimeside olabilirmiş yanı düşündüm 4 seansta bıtcegıne 10 seans olsun nasılsa kampanyalı lazerden cok cok ucuza denk gelıyo ama böyle bir hastalıgım olmasın.dogrumu bılmıyorum varmıdır sizce böyle bişey düşündüm olabilir ilacın bile yan etkisi varsa lazerinde vardır belki sonucta hücreler etkileniyoda tüyler çıkmıyo.soru işareti kaldı kafamda açıkcası.

Back