Bulaşık Makineleri jel bulaşık makinası deterjanı

peynr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
69
0
selam arkadaşlar. bosh marka bi bulaşık makinam var yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. finish in jel deterjanını kullanıyorum. jel olmasına rağmen yıkama bittiğinde deterjan kalıntıları oluyor. tabaklra bardaklara elimi süddüğümde beyaz bir tabaka geliyor elime. tekrar durruladığımdada gitmiyor elimde ovalayarak durulamam gerekiyor.bu deterjandan kaynaklanıyor olabilirmi yoksa makinam arızamı yapmış bilemedim yardımcı olurmusunuz. böyle sorun yaşayan varmı?

pril ya da fairy nin jelini öneririrm eğer sorun hala devam ederse servis çağır ayarlarını kontrol etsinler benimkide bosch ayarlarını tam yapmamıslar benzer sorunlar yasamıstım şimdi iyi

bosch servisini çağırdık. makinamızın tuz ayarının yanlış yapıldığını söylediler. ayarları değiştirince makinem eski haline döndü çok şükür bi sıkıntımız kalmadı

bende sıvı detarjna gectm ama pek memn kalmadım en iisi hangsı

servisine göstermenizde fayda var. ayarlarına baksınlar. bulunduğunuz yerdeki suyun kireç oranına göre makina iyi yada kötü yıkıyor yada iz koku bırakıyor olabilir. ayarları yapılınca düzeliyor. şahsen bizimki düzeldi

selam arkadaşlar. bosh marka bi bulaşık makinam var yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. finish in jel deterjanını kullanıyorum. jel olmasına rağmen yıkama bittiğinde deterjan kalıntıları oluyor. tabaklra bardaklara elimi süddüğümde beyaz bir tabaka geliyor elime. tekrar durruladığımdada gitmiyor elimde ovalayarak durulamam gerekiyor.bu deterjandan kaynaklanıyor olabilirmi yoksa makinam arızamı yapmış bilemedim yardımcı olurmusunuz. böyle sorun yaşayan varmı?
bide tozu kullan bakalım

X